|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  20.01.2010, 23:22 | #1 | 
|  |   

no ja nie wiem jak oni to robio i za ile   śniegu po miech póki co więc proponuję nie przedsiębrać gwałtownych ruchów. nie chcę drapać się po nie swojej torbie, ale jak tylko tłumiki przyjdą będę wybierał się od razu z rurami od mojego Kupomorda oraz Tenery kumpla do firmy gdzie będą szkiełkowane oraz gdzie dorobią nam da Bóg rury. Koledzy z wro, np. Marp pewnie chętnie udostępnią rułę do RD07 np. i się dorobi od razu kilka sztuk. jak piszę powyżej każdy niech robi jak mu tam serce dyktuje ale ja ze swojej strony taką będę akcję przeprowadzał. o wynikach dam znać - jeśli nie znajdziecie niczego sensownego w swoich stronach ponownie będziemy mogli skrzyżować strumienie. strumienie energii rzecz jasna  zdrowotności matjas 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  20.01.2010, 23:43 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2009 Miasto: Cracov 
				 Motocykl: XT1200Z Przebieg: w gore   Online: 1 tydzień 2 dni 14 godz 16 min 21 s |   

Ja bardzo chetnie przyjme rure do RD07a   za oplata oczywiscie 
				__________________     | 
|   |   | 
|  21.01.2010, 00:00 | #3 | 
| Dołączył: 28.5.2006  |   

Od RD07a, dla ścisłości  . 
				__________________ Navigare necesse est vivere non est necesse. | 
|   |   | 
|  21.01.2010, 00:07 | #4 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2009 Miasto: Cracov 
				 Motocykl: XT1200Z Przebieg: w gore   Online: 1 tydzień 2 dni 14 godz 16 min 21 s |   

od tłumika do RD07a   
				__________________     | 
|   |   | 
|  21.01.2010, 10:05 | #5 | 
|  |   

a to szepraszam. może ktoś da sampla również od siódemki. jakiś samarytanin najlepiej. m 
|   |   | 
|  21.01.2010, 13:04 | #6 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Centrum Sterowania Kosmosem 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: słuszny   Online: 1 tydzień 5 godz 26 min 48 s |   

ja mam 7emke w śrubkach, mogę udostępnić rułe na wzór, nawet mogę ją podrzucić do wro w ten weekend bo będę przejazdem leciał przez stolice dolnego śląska. Matjas, to bym sobie mógł odebrać motada przy okzyji, jeśli zdąży dojechać do soboty...
		 | 
|   |   | 
|  21.01.2010, 13:38 | #7 | |
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Centrum Sterowania Kosmosem 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: słuszny   Online: 1 tydzień 5 godz 26 min 48 s |   Cytat: 
   | |
|   |   | 
|  21.01.2010, 17:29 | #8 | 
|  |   

spokojnie Pan! bo sie zaprawa spomiędzy cegłów wysypie!   może być i rura wydechowa pewnie jak nie będzie innego wyjścia. poczekajmy jeszcze chwilę. niech się panowie w warsztacie określą z ceną. w zasadzie wcale nie jest wykluczone, że sam w Polsce będę szukał dla siebie rozwiązania. matjas 
|   |   | 
|  21.01.2010, 13:24 | #9 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2008 Miasto: Krk-NH 
				 Motocykl: XT 600E stage 2   Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 19 s |   

jakby kto z chciał pomierzyc rure lub mocowanie to moze se moje w Krakowie pomacac....

__________________ Każdy dobry uczynek zostanie ukarany.z wrogami poradzę sobie sam... Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha, Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! | 
|   |   | 
|  21.01.2010, 14:31 | #10 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2005 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: RD07a Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s |   

ta koncowka w motadowskim tłumiku (srednica) jest mniejsza niż w tłumiku hondowskim - co z a tym idzie - nie da się uszczelnic po ludzku - czyli kupując uszczelkę w Hondzie. Jak bedziecie robić - to zastanówcie sie nad uszczelnieniem i srednicą.

__________________ pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) | 
|   |   |