|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: S-ec
Motocykl: 690 R
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 6 dni 7 godz 17 min 3 s
|
![]()
1150 jest z 2003r a 1200 z 2006 ceny sa zbliżone w granicach 12-14tys. 1150 oglądałem, jeździłem teraz musze zerknąć na 1200 i zapadnie decyzja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
12-14 to spoko kwoty za taki kawał żelaza jak stan jest spoko, czy to 1150 czy 1200. Jeździłbym. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
To co pokazalem to sprzet raczej dla zdecydowanych fascynatów ale mysle nad takim bo jestem zdecydowanym fascynatem
![]() Trza miec 15 na zakup r1100r na szprychach w ładnym stanie i jakies 2-3 tys na fanty i juz jest r1100rgs ![]() Ze tak powiem platforma 1100 zapewnia mi wszystko co potrzeba. Nie potrzebuje wiecej. Stosunek cena/osiagi/eksploatacja/ceny części są jak dla mnie nie do pobicia. Nie to że nie podoba mi się nowy R12G/S. Jak ktos ma tyle i nie chce kombinować to isc w jak najnowszy sprzęt w jak najlepszym stanie. To z REGUŁY jest prawidłowy kierunek.
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 5 godz 55 min 40 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 2 dni 14 godz 22 min 32 s
|
![]()
Problemem jak zawsze jest cena, bo bo zobaczeniu 90000 PLN człowiek zaczyna się zastanawiać czy nie dołożyć i mieć 1300. Tylko 1300 to już całkiem inny motocykl niż ten na który człowiek sobie ostrzy zęby, a jeszcze rower by się dobry przydał. Jak żyć !?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
ten biały z pakietem enduro wg konfig kosztuje coś 82k. ma już wszystko co trzeba żeby było ok. chyba, że coś popieprzyłem z konfiguratorem.
dla mnie obecnie /pomijając kwestie finansowe/ absolutny numer jeden na rynku moto.
![]() |
#8 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Piękne, jednosobowe, drogawe i tak zupełnie do niczego poza cieszeniem oka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
określ 'do niczego' bo ja tego tak nie widzę. może źle patrzę.
a jednoosobowe są również T7 oraz z racji zawieszenia zrobionego z gówna - NAT chyba, że chcesz porównać do R12 swoją Huskę ![]() ![]() ![]() R12 - ma dobry niezawodny silnik, wał, spore skoki zawieszeń, nie jest przesadnie cieżkie, proste jak cep /choć oczywiście awaria immo to śmierć wycieczki, na przykład/, świetne heble, mało pali no i wygląda pięknie. Dla mnie. Wkrótce pojawią się stelaże pod kufry i pewnie jakieś akcesoryjne owiewki. Zdecydowanie jest to bardzo dobra alternatywa dla cieczowego R1300 oraz po raz kolejny mega mądry ruch ze strony BMW stawiając 'mostek' między innymi markami a nowym 1300GS. gdybym wiedział co będzie z pracą w perspektywie kolejnych 2-3 lat bez wahania zamówiłbym to nawet bez jazdy próbnej.
![]() |
#10 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi się podoba to moto ale jakbym miał wydać 90 koła to znalazł bym chyba lepszą lokatę niż ten ulep zrobiony raczej mocno marketingowo ze zdychającego na rynku pieca okraszonego nutą nostalgii, choć za styl daję maxa. Dyskusji o niezawodności współczesnych BMW to ja się nie podejmuję. |
|
![]() |
![]() |