|  | 
|  26.06.2017, 23:08 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: Nowy Targ 
				 Motocykl: Ready to Race & AT   Online: 2 miesiące 2 dni 22 godz 31 min 31 s |   

Takie czasy..zostaje nam szybka weryfikacja dziadostwa w new moto, poprawki i ogień przed siebie. Szkoda czasu na marnowanie czasu na głupie fartuchy.. Vox dobrze napisał..a Emanuel zwrócil uwagę na dość istotne spojrzenie na niby głupie sprawy a jednak bardzo istotne.. PS a ja widzialem to samo w zajebistej XRce po kobicie w ciąży..  Zostaje nam latać na niezajebliwych XT 600 1vj, AT i poczciwych autach z lat 1998-2003.. Kto co lubi..   
				__________________ Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką..   | 
|   |   | 
|  27.06.2017, 08:10 | #2 | 
| Zakonserwowany  |   

Na temat 690-tki wypowiadał się nie będę bo oprócz okazjonalnych przejażdżek demówką nic więcej. Miałem natomiast w ostatnich kilku sezonach nowe enduraki Bety i Sherco i jakość użytych materiałów jest krótko mówiąc słaba w stosunku do starszych modeli.  KTM ma nie zagrożoną pozycję na rynku i choćby z plasteliny lepił to zwolennicy marki nie będą mu mieli tego za złe  . 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   | 
|  27.06.2017, 22:44 | #3 | |
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: Nowy Targ 
				 Motocykl: Ready to Race & AT   Online: 2 miesiące 2 dni 22 godz 31 min 31 s |   Cytat: 
 no błagam..  porównanie na poziomie panda vs avensis..  Natomiast nie ma co ukrywać, z moto podobnie jak z autami..co nowsze to delikatniejsze..  Firmy zarabiają na serwisie a nie na sprzedaży.. 
				__________________ Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką..   | |
|   |   | 
|  28.06.2017, 08:19 | #4 | 
| Zakonserwowany  |   

Starym pandami 4x4 jeżdżę od kilkunastu lat i uważam że są super a to że dla innych to syf i wstyd nimi jeździć, ich sprawa.

__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   | 
|  23.06.2017, 18:19 | #5 | 
|  |   

Co tu taka cisza? Dwie fotki z dzisiejszej zmiany opon: Fartuchy zabezpieczające nyple szprych zrobione z jakiegoś gównolitu. W mojej starej byłej 20 letniej Afryce takiego czegoś nie widziałem. Chyba mojego kata Hans czy inny Jurgen składali w poniedziałek   | 
|   |   | 
|  26.06.2017, 13:44 | #6 | |
|  Zarejestrowany: Feb 2016 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: Inne moto Przebieg: 77777   Online: 1 tydzień 1 dzień 9 godz 33 s |   Cytat: 
 Czy taka sytuacja nie jest w głównej mierze wynikiem złego, zbyt luźnego zaplotu? | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Nie swoim pojazdem na Bałkany... | makaron | Przygotowania do wyjazdów | 7 | 21.06.2013 13:19 |