![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Jak chcesz to mam w pozostałościach po afryce Annakee 2 w stanie w którym jeszcze posłużą i mogę ci opchnąć za jakiś grosz. Pisz prv.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 5 dni 11 godz 32 min 5 s
|
![]()
A mi tourance zeszło w 4tyś. tył i 6tyś przód, bez palenia gumy
![]() ps.Swoją drogą ogólny temat o oponach to jest to co lubię najbardziej ![]()
Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 24.06.2014 o 10:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Łódź
![]() Online: 2 dni 1 godz 7 min 4 s
|
![]()
madafakinges - jak Ty to zrobiłeś
![]() Ciekawi mnie skąd aż taka rozbieżność - plus kapcie mam z 2012 roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Motocykl: RD07&1000RR
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 3 godz 26 min 56 s
|
![]()
nie ma takiej możliwości, żeby nowego turansa - używając normalnie i na normalnej nawierzchni zniszczyć w 4 tysie... to kozackie kapcie są, takich używam i zawsze kupuje nowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Jak wykończę Anakii wezmę Micheliny SIRACi. Po 1 - "nie lubię francuzów" ale lubię ich opony
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
to po co to kupować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez bass : 24.06.2014 o 17:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Znalazłem tylko takowe: http://www.tirendo.pl/metzeler-toura....html?wmc=1352 http://www.tirendo.pl/continental-co....html?wmc=1352 http://www.tirendo.pl/continental-co....html?wmc=1352 Nic z tego nie znam więc kompletnie się nie wypowiem. Jedynie Torance Next; Contitrailattack są dedykowane również do Enduraków.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Zbiczno
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 18 godz 14 min 57 s
|
![]() Cytat:
Ja mam na przedzie i sobie bardzo chwalę, trzymają się ładnie na asfalcie, w teren to wiadomo średnio słabo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
zaraz po zakupie pojechałem na nich do Francji, wróciłem przez Włochy, zdjąłem to badziewie i nawet nie chce o nich myśleć, wróciłem do tourance, wg mnie do naszych moto na bezpieczne podróżowanie w asfaltowych warunkach pozwalają tylko tourance i anakee... w gs też miałem tourance i też było wspaniale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
nie lubię Cię Jorge ale nie jestem łobuz i nie chce mieć nikogo na sumieniu, więc napisałem od serca, uczciwie i w oparciu o swoje doświadczenie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rajd Pałuk dla endurowców ect...jeśli ktoś z bliska zapraszam! | Kwachu | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 13.11.2009 22:21 |