|
![]() |
#1 | ||
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]() Cytat:
![]() Moto się może kiedyś naprawi, z Diverkiem się śmiejemy że w takim stanie może zostać ![]() ![]() Co do malutkiego dzwoneczka to nie wiem czy on był aż taki mały ... Miałam inne odczucia. Pół zdarzenia nie pamiętam z tego wypadku... Ale musi być dobrze !!! Za kilka dni może przejdzie ból górnej części żeber... Teraz już chyba będę wiedziała jak przejeźdzać leśne kałuże, z koleinami - zejść z motoru i przepchać.... ![]() Dobrze że to tak się skończyło , bo była by głupia sytuacja jak u Ś.p Iziego... Głupia sytuacja a może odebrać życie... Azja - pytasz się jak to się stało, pamiętam tylko tyle że chciałam przejechać kałuże z błotem,koleiny więc dodałam gazu, i mnie wyrzuciło z koleiny i porwało reszta jest napisana wyżej. Pierwszy popis dał Specnaz - wrócił bez szyby itd ![]() Drugi Yuris ,podobna sytuacja ![]() A ja to chyba pobiłam Wasze rekordy ![]() Teraz dla mnie przydało by się ogmolenie całego motoru na około ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz muszę zatrudnić masażystę do rozmasowania ... ![]() Ostatnio edytowane przez Brunetka : 20.09.2010 o 11:46 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
terrorist
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Transalp XL600V
Przebieg: 66.666
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 34 min 26 s
|
![]()
Dobrze, żeś cała, Basiu! Trampowi się za to oberwało, ale od tego on jest. A taki był ładny po liftingu zrobionym przez Diverka.
Cytat:
![]() Zdrówka! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
humor i moje flaki wracają na swoje miejsce
![]() ![]() z każdą godziną dochodzi ból nowej części ciała... ale ważne że żyję, resztę się wyklepie, mamy na to troszkę czasu do nowego sezonu ![]() Trampek został dobrze zakumuflowany w garażu, żeby moi rodzice nie zobaczyli bo by mnie i Przemka zabili na miejscu !!! Oprócz Was nikt nie wie, więc ciiii ![]() Teraz na zloty będę jeździć hulajnogą ![]() Jutro jedziemy z Diverkiem na grzybo-trampkowebranie, musimy pozbierać resztę elementów z tramka. Poprzyczepiamy opaskami, troszkę się poskleja i będzie git ![]() Co do lęku przed jazdą to nie wiem... Ale napewno będzie głebokie przemyślenie jak będę miała przejechać przez kałużę ... Ostatnio edytowane przez Brunetka : 20.09.2010 o 13:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
rotweiler1
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: W-wa
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 1 miesiąc 4 dni 15 godz 41 min 34 s
|
![]()
Na temat bolących żeber trochę wiem z doświadczenia, najczęściej podczas zgniatania uszkadza się chrząstka i przy każdym oddechu boli jak cho...ra.
Niestety maści nie wiele tu pomogą najskuteczniej leczy czas, dużo czasu. NO i warto odwiedzić ortopedę- dobrego
![]() |
#6 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
W związku ze spłyceniem tematu do rangi awantury kasuję post nadal jednak życząc zdrowia Brunetce, zresztą tak jak wszystkim potrzebującym.
Niech moc będzie z wami ........... Ostatnio edytowane przez BLOB : 08.10.2010 o 18:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ja już osobiście czuję się lepiej,ręka już mniej boli, ale jeszcze łopatka daje odczucie... Wiesz co nie wiem co jest ale cały czas boli mnie klatka piersiowa - górny odcinek żeber , jak oddycham, lub jak się nachylam ból pod piersiami (od środka - ból żeber) ale mam nadzieję że to tylko stłuczenie, bo niby nic nie wyszło na zdjęciach. Feel dziękuję za tak miły gest,wzruszona jestem !!!! W dzisiejszych czasach to chyba rzadkość, jednak są jeszcze tacy ludzie dla których nie liczą się wyłącznie pieniądze ![]() Chyba mój avatar czyni cuda na forum ![]() ![]() A tak poważnie, nie wiem jak Ci się zrewanżuję ![]() Pierwsze co masz to BIG blachę ciasta - i to specjalnie sama je upiekę ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz chłopaki Wam dziękuję.... Mam nadzieję że mój trampiszonek zostanie "zreanimowany" jak najszybciej, mimo wypadku nie mam urazu do motoru , ale na pewno już inaczej będę do tego wszystkiego podchodzić. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za kibicowanie przy moim powrocie do zdrowia !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 12 godz 41 min 41 s
|
![]() Cytat:
Myku, też ma fajne cycki, i nikt go nie lubi, ale być może ktoś by mu pomógł, ale nie z powodu "cycków",...a umięśnionej pupci, bo rowerem tę/tą część ciała rower mu wyrobił podczas pewnej wyprawy...no może się rozpędziłem...nadal by mu nikt nie pomógł, bo to germaniec jest ![]() Jak naprawić żebra, już wiesz, jak naprawić trampka, też już wiesz, a z całą resztą nie ma co się "cyckać". Zdrowia i szybkiego powrotu do formy życzę ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
Taaa..panie Bajrasz.. Trafiłeś pan w sedno tarczy..
dodam tylko, [...ciach] no dobra nic już nie dodam Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Zoltan : 02.10.2010 o 19:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Amator podwórkowy
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 4 godz 57 min 6 s
|
![]()
Dziękuję wszystkim za chęć niesienia pomocy, cenne rady i słowa otuchy. Ostatecznie okazało się że nie ma żadnych złamań. Pozostały siniaki i ból stłuczeniowy. Ale jest już poprawa.
Nie wiem czy jeszcze w tym roku zreanimuję trampka. Ale do wiosny na pewno. Ale Brunetka zapewnia że mam go jeszcze nie sprzedawać. W związku z tym zapewne czeka mnie jeszcze trochę łatania go w przyszłości.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Leo Vince z Trampka do BMW | anax | Wszystko dla Afryki | 23 | 21.12.2011 14:45 |