|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Elwood
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 21 min 54 s
|
W sumie, to ja dobre rady biorę sobie do serca.
Zatem pakuję już majdan na Podlasie. Świata nie zmienisz ale portki na czyste...? No to zmieniam, bo potem już nie zmienię, będą zachodziły patyną aż do powrotu. Miało być yamahą SR250 ale na Podlaskim mnie nie chcą. Byłoby trochę kozacko; musiałbym jechać bez kasku, bo nie mam. Prawa jazdy też na moto nie mam ale co to za przeszkoda...? Temat się sam rozwiązał. Zatem pora na szybką inwentaryzację a przy okazji przejrzę te strony z tuby, który chciałbym mieć "u góry strony". a które dotyczą remontu drewnianej chaty. Jest ich kilka i są fajnym przewodnikiem.
|
|
|
#2 |
|
Elwood
|
Prawda, gdy wyprzedza swój czas jest faszyzmem.
Gdy już jej czas nadejdzie staje się mową nienawiści. Kiedy wiesz coś, dzień wcześniej przed..., to..., dotarło do mnie w końcu. Koniec misji.
|
|
|
#3 |
|
Elwood
|
W polityce, to "doceniają" dopiero jak ktoś odejdzie. Mają wtedy "swoje" 5 minut, kiedy f-cznie ktoś ich może wysłuchać. Nie znałem, wysłuchałem. Szkoda tego człowieka. Niemal rówieśnika mego syna... Smutne to... bardzo. Zaraz wrzucę rowery na pakę i jadę na "widzenie" z wnukami. Co mam im przekazać?
|
|
|
#4 |
![]() |
I tak o polityce możemy pisać gdzie chwilę temu
|
|
|
#5 |
![]() |
Niejeden dostał bana
|
|
|
#6 |
![]() |
Tęsknisz?
|
|
|
#7 |
|
Elwood
|
Chwilowo jestem zajęty
![]() Do ważenia odmaszerować.
|
|
|
#8 |
|
Elwood
|
Wczoraj brałem udział w kaszubskim klonie WiRu. Skromniejsza wersja - WiR-ek. Owszem busem przytargałem sprzęt ale jeździłem bez kasku.
Bez uzurpacji. Namaszczenie posiadam. P.S. W rodzinie przybył kolejny, pełnoprawny mistrz. Mistrz rodzaju żeńskiego. Ippon - wazari - ippon. Rodzaj męski tym razem musiał się zadowolić najniższym miejscem na podium. Dziadek w niebie siódmym.
|
|
|
#9 |
|
Elwood
|
Tak jest proszę państwa. Właśnie piszę w tym wątku post nr 999.
Post nr 1000 zamknie ten wątek. Niekoniecznie mój. Ktoś odważny lub mniej, będzie mógł przetrącić mi te nieznośne narzędzie. Wbić osikowy kołek w wampirze trzewia, zgasić eter mojego enpede, borderline, mojej dwubiegunowości, w skrócie - jestestwa szalonego dziadka. Stałem na krawędzi tak długo, by utknąć na kolejnej... Tymczasem na pewnej wyspie... Ja dzięki wnukom zyskałem drugie życie. Warto dię wnuków doczekać. Bardzo. .
|
|
|
#10 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 1 dzień 13 min 23 s
|
Elwood jak Feniks powstał z popiołu
Dla mnie się podoba !
|