|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#451 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 1 dzień 6 godz 40 min 2 s
|
To nas buduje od dziecka.
Pozwól mu budować, nie krytykuj, wspieraj. Im bardziej się dziecko upiera przy swojej koncepcji, tym bardziej wspieraj. Jak się wynik spierdoli z oczekiwaniem, zostaw ocenę dziecku. Dalej wspieraj. Ale trzymaj się zasad. O tych informuj szkraba. Spierdoli, niech ponosi konsekwencje. Ty go dalej wspierasz ale on płaci. Niestety... Nie pogodzę na dzisiaj terenu z kimś, kto mi pierdoli, że jego komfort to 24st. Nie pogodzę się z kimś, który znając warunki, stawia własne. - Wykąpie się dopiero wtedy, kiedy będzie ciepła woda. I takie warunki stawia mi gość, który dzięki mnie znalazł się w okolicznościach, którę przeczą temu, co dzisiaj artykułuje? No więc chuj mu w dupę. Taki tu miałem przypadek. Coś kurwa niewiarygodnego ale fakt. No cóż, taki ten świat jest. Ludzi zawsze poznajemy po czynach a nie deklaracjach.
|
|
|
#452 | |
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#453 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 1 dzień 6 godz 40 min 2 s
|
Konwersuję ze Strażnikiem Domowym.
Nauczyciel, który bierze nadgodziny, zapierdala na 1,5 etatu, by wesprzeć nasz budżet. Państwo zajebali jej z pensji 3000zł ekstra. Za to, że zapierdalała, brała nadgodziny... A ja tu sobie dach składam na luzie do kupy... Zdzwaniami się, babcia z wnukami akurat. Kacper; - Dziadek! A zobaczymy się na Święta?!
|
|
|
#454 |
![]() |
Bo w tym państwie te pół etatu lub wielokrotność po godzinach robi się na czarno.
|