|
|
#11 |
![]() |
"Każdy ma swoją legendę tak samo jak każdy jest unikalną historią."
Dokładnie tak. To co dla jednego jest legendą dla innego może być rzęcholotem. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 11 miesiące 4 dni 2 godz 57 min 55 s
|
Słowo klucz. To co wróci.
Po 3 podróży na lawecie nie nazwiesz motura legenda. Jeśli po 20 latach ciągle wraca na kołach to jest właśnie legenda, bo takich sprzętów już nie robią. A kto na czym jeździ, nic mi do tego. Chodzi o motura. Znajomy z enerde, właśnie zajechał już trzecie auto 5 letnie.w ciągu 2 lat, bo wiadomo , się nie psują tak jak stare auta. Będzie kupować legendarnego golfa 2 , który nie chce u mnie umrzeć, pijąc najpodlejsze płyny. W końcu mnie kumpel posłuchał, jak stracił w ciągu dwóch lat 15-20 tys euro. Portfel uczy ,.ale niektórych. Ale miałby urlop za tą kasę Legenda zawsze dojedzie na kołach do domu. Wiem, wygody nie ma i wodotrysków. Robi to co mam robić, czyli jeździ. Reszta to kwestia kasy. Ja kasy nie mam, ale mam spokój . Wracając do tematu, 19 lat mam moja Afrykę, czas jej zdmuchnąć wiatrem kurz, bo mam dożywocie u mnie Ps. Legendarny to dla mnie pozytywny oddźwięk. Może też być legendarny szrot , ale ja nie o tym.
|
|
|
#13 |
![]() |
zdmuchaj. i wyjedź zamiast patrzeć.
jest wiele współczesnych motocykli, które kręcą sześciocyfrowe przebiegi i nic się z nimi nie dzieje. bez dramatu z tą współczesną motoryzacją. przypomnę tylko - nie mówimy o samochodach tutaj.
|
|
|
#14 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 11 miesiące 4 dni 2 godz 57 min 55 s
|
Kręcić przebiegi to jedno, ale że 32 letnia Afryka albo Beema 80 dalej kręci przebiegi, to jest właśnie ta różnica o której mówię
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|