|   | 
 | |||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  07.10.2012, 06:34 | #1 | |
|  Zarejestrowany: Mar 2010 Miasto: Zambrów 
				 Motocykl: CRF1000L Przebieg: 64321   Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 19 min 45 s |   Cytat: 
 Tak mi się jeszcze przypomniało - to, że pokazane jest to skąd pochodzą pieniądze na pocztówki wynikło z naszych rozmów z Markiem. On nie chciał się podpisywać pod czymś czego nie finansuje a chcieliśmy jednocześnie pokazać, że jest jakieś źródło finansowania tegoż zakupu, by było jasne, że faktycznie 100% tego co prześlą ludzie idzie tam gdzie deklarujemy. Dla firmy to żadna reklama. Działamy na rynku wyłącznie lokalny a akcja jest ogólnopolska, choć o dziwo większa część wpłat pochodzi z mojego rodzinnego miasteczka. 
				__________________ https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu | |
|   |   | 
|  06.10.2012, 21:57 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2012 Miasto: Wodzisław Śląski 
				 Przebieg: 5555   Online: 2 tygodni 2 dni 12 godz 40 min 42 s |   

Wybacz mi moją może zbyt bezpośrednią szczerość... jednak sam widzisz, że gdyby udało CI się zamienić każdego "lubika" na FB na jedno 5 zł, to cel byłby już osiągnięty. Wyprawa jeszcze potrwa... myśl chłopie, myśl   | 
|   |   | 
|  07.10.2012, 09:22 | #4 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2012 Miasto: Wodzisław Śląski 
				 Przebieg: 5555   Online: 2 tygodni 2 dni 12 godz 40 min 42 s |   

Jątrzyć tematu już nie ma co... bo zakładam, że intencje masz dobre. Jak widzę profil Twój na FB ma duże zainteresowanie. Sam często na niego zaglądam. A może zamiast konkursu o nową koszulkę zrobisz taki w którym ludzie napiszą Ci, "...co zrobić aby zorganizować akcję w której weźmiesz udział". Może jeszcze tak jakąś sondę możesz dołączyć czy jak. A może się jednak okazać, że kwota jest za duża... a dodatkowo od zabrania udziału w dyskusji do wysłania kasy już znowu jest bliżej   | 
|   |   | 
|  11.10.2012, 01:17 | #5 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: mielec 
				 Motocykl: pilnie sprzedam   Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s |   

przelew zrobiony, pieniadze napewno beda dobrze wykorzystane w Kamerunie    
				__________________ niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos super miejsce i cudowni ludzie www.misja-kamerun.pl | 
|   |   |