|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#41 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 1 dzień 2 godz 35 min 3 s
|
mogłem się powstrzymać, a tak kolejny wątek spierdolony.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#42 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Lubliniec
Motocykl: KTM LC8 950 SUPER ENDURO R
Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 13 godz 40 min 48 s
|
Ostatnio nie bywam na forum z braku czasu... ale widzę, że jest grubo! Za mało jeżdzenia, za dużo pierd***...
|
|
|
|
|
|
#43 |
![]() |
![]()
|
|
|
#44 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Nie warto się odzywać na żaden temat, ja też zaprzestaję wrzucania tu moich wypocin. W sumie ma rację autor, to jego wątek.
Zdrowia.
|
|
|
#45 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Online: 11 miesiące 5 dni 4 godz 53 min 20 s
|
Tu gdzie jestem na Bałkanach , robię swoje testy aby sprawdzić jak ludzie tykają. Na siedzeniu motocykla zostawiam jakąś monet, 2,5 złoty, albo euro i idę do sklepu np coś kupić, albo idę sobie wioskę olimpijska w sarajevie zobaczyć, albo inne miasto. Dzieciaki, młodzi i starsi oglądają motura często, bo Afryka robi wrażenie wiwleksze niż tłuste gejesy.
Wracam i monety leżą dalej. Gadam często z lokalesami i pytam jak się tu żyje. Przestępstw w ogóle nie ma na wsiach. Ludzie sami się pilnują. Ponoć każdy ma tutaj nie jednego kałacha zakitranego w domu. Chyba każdy widzi, że Słowianie to cywilizacja a kochany zachód to antycywilizacja, barbarzyństwo, złodziejstwo i popierdolenie umysłowe. Kto odwiedzał mnie w Berlinie, wie gdzie mieszkałem na kreuzbergu. Teraz tam po zmroku nie wyjdziesz i to obojętnie w jakim szaliku, bluzie I kolorze skóry. Kroja każdego. Moja współlokatorka z tamtych czasów, Anka, która naiwnie wierzyła w dobro ludzi, po 2giej próbuje gwałtu, uciekła do rasistowskiego I pełnego kiboli Chrzanowa. Gadałem z nią ostatnio i mówi że 13 lat życia przejebala w tym berlinie szukajac niewiadomo czego. Po Chrzanowie robi co chce jak chce i niecz go się nie boi, bo nikt jej nie zaczepia. No może jedynie amanci, chcący jej fajne cycki wymasować. Ale tacy cywilizowani amanci, którzy się pytają, a nie tacy na zachodzie zakładający jej niż pod gardło. Słowianie góra, jebac zachod, zasłużył na to swoimi koloniami i arogancja. Dziś Skopje, położę znowu monetę i dam znać.
|
|
|
#47 |
![]() |
Ostatnie 2 tygodnie kręciłem się z małżonką po Reggio Emilia i trochę Friuli. Nie mieliśmy żadnych dziwnych sytuacji. Oceniam, że nawet czyściej niż pamiętam z poprzednich wizyt.
|
|
|
#48 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Online: 10 miesiące 1 tydzień 1 dzień 2 godz 35 min 3 s
|
No , no, muszę przyznać że niezły macie towar na tym zapleczu. Teraz wychodzi na to że sam sobie spierdoliłem swój wątek. Mam dziwne wrażenie, graniczące z pewnością że chęć dogodzenia wszystkim przynosi wręcz odwrotny skutek. Wczoraj ten obrazek zrobił mi dzień ale dzisiaj idealnie obrazuje też ten wątek. No i gdzie jest autor?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#50 |
![]() |
Chomik i bardzo dobrze. Adam pisz co w trawie piszczy bo niedługo będę tam z kobietą na motocykielu i chciałbym się dobrze bawić na przełęczach.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|