|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#991 |
|
Elwood
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 2 tygodni 3 dni 18 godz 31 min 47 s
|
Prawda, gdy wyprzedza swój czas jest faszyzmem.
Gdy już jej czas nadejdzie staje się mową nienawiści. Kiedy wiesz coś, dzień wcześniej przed..., to..., dotarło do mnie w końcu. Koniec misji.
|
|
|
#992 |
|
Elwood
|
W polityce, to "doceniają" dopiero jak ktoś odejdzie. Mają wtedy "swoje" 5 minut, kiedy f-cznie ktoś ich może wysłuchać. Nie znałem, wysłuchałem. Szkoda tego człowieka. Niemal rówieśnika mego syna... Smutne to... bardzo. Zaraz wrzucę rowery na pakę i jadę na "widzenie" z wnukami. Co mam im przekazać?
|
|
|
#993 |
![]() |
I tak o polityce możemy pisać gdzie chwilę temu
|
|
|
#994 |
![]() |
Niejeden dostał bana
|
|
|
#995 |
|
Elwood
|
Ja Pana Litewski nie łączę z polityką.
Zaprawdę polecam ten wywiad. Tego drugiego bezwiednie przestałem kojarzyć z kulturą. Męskie Melą, my jesteśmy prości ludzie. Rzucimy kurwą, chujem i zgodnie z literą obecną forum, bierzemy na siebie za to odpowiedzialność. Nikt by nas (w normalnym kraju) IE wybrał do tego, by rządzić ludźmi. Mnie, to już w szczególności, bo 45 lat mojej roboczej praktyki pokazało, że nie umiem zarządzac dużymi zespołami. Zupełnie inaczej ma to miejsce w małych zespołach ale państwo z jego zasobami kultury, to mega firma i odpowiedzialność. Sygnalizowałem to (jednemu z drugim), że z moją obecnością (ostatnie trzy tygodnie), dokonam tu pewnego resetu. I to się stało. Kilka osób, którym zarzuca się tutaj "nadmierna" twórczość - przestało nadawać. Nie, że na amen ale od trzech, może czterech tygodni byłem lustrem takich zachowań i czułem się nawet jak ryba w wodzie. Do tego stopnia, że zaczęto mi tu dawać "rady od serca" i... o to właśnie chodziło. Wracam teraz do trybu sprzed roku. Życzyłbym sobie jednakowoż takie podejścia do życia, jakie reprezentował Śp. Pan Poseł Litewka. Jeszcze bardziej smutnym też jest, że zastąpi go ktoś z frakcji, której "towarzystwo" winno, mu buty pastować, nic więcej...
|
|
|
#996 |
![]() |
Tęsknisz?
|
|
|
#997 |
|
Elwood