|
|
|||||||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#41 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 2 tygodni 2 dni 22 godz 23 min 4 s
|
Jasne.
W końcu to Ty masz władzę. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Administrator
![]() |
Nie, ja stwierdzam fakt, chyba mogę, nie? To moje osobiste zdanie, do czego mam prawo, jak i Ty masz prawo wkurwiać.
|
|
|
#43 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 2 tygodni 2 dni 22 godz 23 min 4 s
|
Za wikipedią:
"Trollowanie[5] polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników poprzez ich ośmieszenie lub kierowane pod ich adresem wyzwisk, co z kolei, ma prowadzić do wywołania kłótni." Czy to ja napisałem, że mnie wkurwiasz albo Cię wyzywam? Czy Ty mnie? Czy to ja prowokacyjnie zmieniłem tytuł tego wątku? Dobra, opuszczam Twój wątek. |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
P.S. No i uderz w stół a nożyce się odezwą, co do zmiany tytułu wątku.
www.motopodroze.pl Ostatnio edytowane przez chomik : Wczoraj o 17:10 Powód: dodane p.s. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]() |
o zajebiście - wszystko po staremu. nawet w wątku o podróży.
czyli dalej urlop. #$%^&*()
|
|
|
#46 |
|
Moderator
![]() |
Chomiku kochany, pisz dalej i nie przejmuj się pierdoleniem Jebaków Teoretyków i innych Wojowników Klawiatury wiecznie cierpiących w w swoim dziewictwie.
Wpisów Rycerza Niepokalanego Myśleniem nie kasuję, aby zostały jako pomnik onlajnowej głupoty i oderwania od rzeczywistości, którą Ty Chomiczku tak pięknie tworzysz i nam później opisujesz, za co Ci bardzo dziękuję.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki |
|
|
|
|
|
#47 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 100K+
Online: 1 miesiąc 1 dzień 14 godz 58 min 28 s
|
Cytat:
pozdrawiam trolik |
|
|
|
|
|
|
#48 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 1 dzień 16 godz 25 min 30 s
|
Chomik już "w" i "na" ale ciągle "przed..."
Arbo po prostu czytaj. Naucz się czytać. Naucz się czytać emocje przede wszystkim. To nie jest któraś tam Twoja wycieczka przez Rosję, której tak naprawdę nie znasz, bo nikt jej nie zna. http://renowacjaposadzek.pl/blog/siatka-mercatora/ Wrzuć sobie Rosję w "Afrykę" Chomika. Pomyśl o logistyce takiej wyprawy. To jest wyprawa, nie to, co nasze wycieczki na "wschód". każdy, kto przeżył komunę w PRL radzi sobie na wschodzie doskonale. Kto przeżył Afrykę... No właśnie. Dlatego kibicowałem Afryce Chomika "kiedyś" i kibicuję teraz. Jestem wstanie zaakceptować (na razie) jego bókingkomy ![]() Mam nadzieję, że nie będę się musiał z nimi pogodzić w dalszej części tej historii Zasadniczo jak będą, nie będę miał wyjścia, cha cha!Bo to jest niesamowita Wyrypa a nie wycieczka na wschód. Bardzo mi się podoba ujęcie zdarzeń, bo już kipi emocjami. Te wygrywają z logiką (karta sim) i o to chodzi. W końcu przyjdzie ta wspaniała równowaga, której doświadczają tacy ludzie. Matjas i Czarny po co wchodzić w ten ton narracji? On nie jest istotny. Istotne to, co przed nami. Cwany chomik wie, co było ![]() Będzie nas teraz kroplówką karmił łotr... ![]() Arbo, marketing sobie zrobiłeś dobry. Otwórz swój wątek, sprzedaj w nim swoje emocje (jak ja w swoim np.), na pewno będziesz miał kibiców. Być może i ja nim będę.
Jam nie Babinicz... Ostatnio edytowane przez El Czariusz : Dzisiaj o 09:39 |
|
|
|
|
|
#49 |
![]() |
Dawaj Chomik dalej.
Ja sobie nawet takiej wyrypy nie wyobrażam. |
|
|