|   | 
 | |||||||
| Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  11.09.2009, 09:00 | #41 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2005 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: RD07a Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s |   

Odpuść Polskę. Zbierz ekipę i pojedzcie we czterech do Berlina. obok siebie masz 3 Mega Store'y motocyklowe. HG, POLO i Louis. Poprzymierzasz wszystko co ma goretex i i bedziesz miał jasność. Na szczescie jat taka zasada ze badziewne firmy goretexu nie stosują - wiec nie grozi Ci opisana przez petrosbike'a skucha z Roleffem.

__________________ pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) | 
|   |   | 
|  11.09.2009, 09:23 | #42 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2005 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: RD07a Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s |   

mowilem ze to skomplikowane. Zaleta tych zachodnich sklepow jest to ze na półkach sa wszystkie rozmiary wszystkich modeli. U nas tak jest tylko z modeką - stąd taka jej popularność.

__________________ pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) | 
|   |   | 
|  11.09.2009, 09:56 | #43 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: RD07a   Online: 12 godz 42 min 27 s |   

dogadaj się z kimś kto ma, zrób przymiarkę określ jaki rozmiar potrzebujesz i zamów, może ktoś z naszych będzie jechał do niemcowni to dasz mu kaskę i przywiezie. Sam poluję na jakąś fajną promocję kurtek HG lub Rukka, ale kase najwcześniej będę miał w grudniu więc nie wiem czy rozmiar jeszcze dostanę    | 
|   |   | 
|  11.09.2009, 10:32 | #44 | |
|  Zarejestrowany: Mar 2005 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Nie mam już Afryki   Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s |   Cytat: 
   | |
|   |   | 
|  11.09.2009, 12:07 | #45 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Katowice 
				 Motocykl: RD07a   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 39 min 57 s |   

Jeżdżę w Modece i sobie chwalę. Kurtki: Melville i Discovery. Spodnie: Melville. Gdyby jeszcze popracowali nad detalami typu łamiące się zamki i odpruwające dupsy to złego słowa nie dałbym powiedzieć. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Moim zdaniem jeśli weźmiemy pod uwagę stosunek jakości do ceny to trudno znaleźć coś lepszego. | 
|   |   | 
|  11.09.2009, 18:21 | #46 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Centrum Sterowania Kosmosem 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: słuszny   Online: 1 tydzień 5 godz 26 min 48 s |   

Kużde ja tam nie wiem, kumpel kupił Bosse za jakieś kosmiczne pieniądze i szału nie ma. Ret kurna baiki to chłam nie z tej ziemi! Koleś jeździ w tym niby szlagierze retvoyage czy jakoś tak i jak mu dałem modeke na tydzień to już więcej nie założył retshita. Jeszcze inny jeżdi w feliksie, jak kupywał to koleś ze szwalni mówił że był projektantem w Ret baiku i postanowił sam szyć kurtki bo tam cenzura prezesów za duża. No to koleś kupił i jest tak, że jak jest zimno to mu zimno a jak jest ciepło to leje się po jajach wodoszczelna w zadnym wypadku i pod szyją już ma blizny jak się nie uważnie zapinał.  Modeka może słynie z lansiarstwa i może nie jest to szał na rynku, jednak wykonanie i funkcjonalność w tej cenie to powiedziałbym jest aż natto. | 
|   |   | 
|  11.09.2009, 20:43 | #47 | |
|  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: Kalisz 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: 48000   Online: 1 tydzień 1 dzień 18 godz 3 min 58 s |   Cytat: 
  i polecam. Kiedyś jeździłem w RB i HG. RB porażka pod każdym względem a najbardziej co do wykonania, spodnie popruły mi się gdzie się tylko dało. HG słaba jeżeli chodzi o upały i w ulewy puszczała, za to bardzo dobrze wykonana nic się nie pruło ani nie odpadało. 
				__________________ XRV750 RD07A Ostatnio edytowane przez Daddy : 11.09.2009 o 20:48 | |
|   |   | 
|  12.11.2009, 16:16 | #48 | 
|  Zarejestrowany: May 2009 Miasto: warszawa 
				 Motocykl: trampek 97   Online: 5 dni 5 godz 42 min 59 s |   

witam wiem ze dyskusja juz trwa od dłuższego czasu ale dołączę się z pytaniem o modekę montana pro ,  mierzyłem discovery lecz przy moim słusznym wzroście wygladałem jak pajac który skroił kurtkę z jakiegoś dziecka . montana pro jest stosunkowo dłuższa i krojem mi pasi, pisaliście o melvil'u że jest ok a czy ktos z was miał styczność z montaną pro?
		 | 
|   |   | 
|  12.11.2009, 16:30 | #49 | 
| Pokręcony :P  Zarejestrowany: Dec 2008 Miasto: Grójec 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: spoko   Online: 1 dzień 23 godz 8 min 38 s |   

Ja smigam w Montanie(rożnica między PRO to chyba tylko skórzane wstawki na ramionach). Po dwóch sezonach w upały i deszcze trzyma się super, rozerwała się tylko wewnętrzna kieszeń ale to pryszcz.W lato niewypinam podpinki i daję rade. Generalnie kurtka spoko i za te pieniądze to chyba uczciwie.

__________________ KudłATy Rysiek | 
|   |   | 
|  12.11.2009, 21:33 | #50 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2009 Miasto: prawie Puławy 
				 Motocykl: TRANSALP   Online: 2 dni 14 godz 29 min 7 s |   

nie wiem jak inne modele np. spodni ja posiadam Sheide czy jakoś tak.  kupione w lutym puściły na szwach na dupie  i we wrześniu wymienili mi na takie same tylko nowe narazie testowane tylko raz zobaczymy czy sezon wytrzymają. chodź są bardzo wygodne  to ich plus
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Klr 650 czy warto kupic ? | gerardgrodzisk | Inne - dyskusja ogólna | 22 | 17.04.2012 22:01 | 
| czy warto MODEKA MELVILLE | fazi | Ciuch Afrykańczyka | 41 | 06.01.2009 19:22 |