Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.06.2021, 21:42   #13
kristoch

kristoch's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Wrocław
Motocykl: *
kristoch jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 17 godz 53 min 8 s
Domyślnie Bałkany - internet

Cytat:
Napisał Mariusz S Zobacz post
Kolego w czwartek jedziemy do Albani tez ten temat mnie interesował wiadomo po powrocie rachunek za tel może troszkę zaskoczyć dlatego jeżeli masz abonament w oragne dzwoń do operatora wykup pakiet GO150 koszt 50 zł ( przychodzące i wychodzące 1.2 zł + 150 GB internetu ) pakiet na dziesięć dni można aktywować w dniu wyjazdu , nie wiem jak u innych operatorów ale wydaje mi się że każda sieć ma coś takiego w pakiecie na pewno lepsza opcja niż szukanie kart branie modemów itd.

A jesteś pewien, że chodzi o 150GB, a nie 150MB? Jak chcesz czytać FAT z Tapatalk to ok, ale wystarczy poszwendać się po www, ponawigować online chwile i koniec.
Najtaniej wychodzi zakup lokalnej karty - jak pisze Emek. Sprawdzone rozwiązanie i polecane przez doświadczonych podróżników 😉. Ma też wady.
Ja też jadę teraz na południe poza EU i będę przejeżdżał przez kilka krajów. Kiedyś testowałem wirtualnego Truephone i było ok. Teraz pobrałem eSIM Surfroam i zobaczymy. Jest trochę drożej od lokalnych kart, ale wygodniej. Np. Albania €0,02/MB czyli jakieś 13zł za 150MB. Zobaczymy...

Edyta: No i Albanii chyba nie ma na liście krajów w GO150?
kristoch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania