|   | 
 | |||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  21.01.2021, 15:07 | #4 | 
| Gość 
				 Online: 0 |   

Arti - celem jest droga. Dlatego nie chcę szlifować asfaltów na Ukrainie i w Rosji, tylko kulturalnie - najpierw Słowacja, potem Tokaj, potem Maramuresz/Bukowina, potem delta Dunaju, Odessa - to wszystko są piękne miejsca. A i rejs nam się przyda, młody pierwszy raz będzie płynął. Czosnek - tak coś czułem, ze z Turkmenistanem łatwo nie jest :/ A północna część Iranu bardzo mnie ciągnie, tym bardziej że może znowu bedzie tam normalnie za sprawą poluźnienia stosunków z USA. Z Uzbekistanu w strone Dushanbe, pomysłu dokładnie na tę część nie mam, bo 3 lata temu tam nie dojechałem. W każdym razie potem Chorog, może wypad w Bartang (zastanawiam sie nad trekingiem do jez. Sareskiego), korytarz Wakhański, w górę do Kara-kol...ale to w następnym odcinku   Masz jakieś sugestie odnośnie tranzytu UZB/TJK? | 
|   | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Bałkański trip | monkees | Trochę dalej | 2 | 21.01.2021 00:40 | 
| Trip II | puszek | Hardware | 3 | 05.06.2017 06:22 |