Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.01.2021, 14:18   #28
Miszel
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał adamg24 Zobacz post
planuję wypad (Africa Twin) przed siebie...myślę o Rumuni, może Montenegro, Albania

poszukuję plików GPX dla seniora coby moto nie topić i często się nie przewracać,......
Adam, jeśli chodzi o Rumunię, to nie znajdziesz nigdzie (nawet tutaj) nic lepszego niż to:
https://www.carpathian2wheelsguide.com/
Dla mnie to złoty standard przewodników na moto: goście przejechali osobiście każdą trasę, opisali szczegółowo, załączyli mapki, podzielili na stopnie trudności, zapodali tracki do ściągnięcia, a nawet wrzucili apkę na telefon żeby niedorozwoje mieli łatwiej. I kosztuje to kilkadziesiąt PLN/tytuł.

Nie mam z nimi absolutnie nic wspólnego oprócz tego, że skoczyłem kiedyś w Apuseni właśnie z przewodnikiem od nich. Jestem pod wielkim wrażeniem tego co zrobili. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz na Rumunię.

O włos od Ciebie młodszy i planujący to samo co Ty tylko w innym kierunku,
Miszel
  Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania