Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 16.01.2021, 18:43   #19
adamg24

Motocykl: RD03
adamg24 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 7 godz 44 min 52 s
Domyślnie

Bezdroża interesowały mnie zawsze...jadąc w miejscach szczególnych, ciekawych krajobrazowo widząc drogę utwardzoną odchodzącą gdzieś tam w nieznane, korciło mnie ....pojedź tam...poprzedni motocykl jednak na to nie pozwalał...zakup AT był więc przemyślany...tylko ten łańcuch do którego obsługi muszę się przyzwyczaić..
pisząc o TET miałem na myśli drogi poza asfaltem ale....ale nie do końca hardkorowe ...dlatego określiłem je jako >>TET dla seniora << (sprostowanie dla kolegi WOOOCASH mam 65l...73 ma mój brat, ale jego moto to tylko asfalt...jak się czegoś dokopiesz to z góry dziękuję)....do tej pory miałem poważniejsze obowiązki ...i....i szkoda, że prawdziwe paplanie off roadowe mnie ominęło...jak to się mówi ...to se ne wratii...
z zebranych informacji już wiem, dużo zależy od pogody, szczególnie piękne rumuńskie Karpaty mogą zachwycić w
słoneczne dni , ale i pogrążyć nawet doświadczonego i to bardzo globtrotera...już teraz wiem, że decyzje trzeba podejmować już na miejscu, to rozsądne wyjście i jak dla mnie gwarantujące bezpieczny powrót ..co do informacji, które oczekuje otrzymać to trasy podobne do tej gdzie asfalt zamienia się w drogę z przedsionka błota i innych niespodzianek ale jak dla mnie jest bezpieczna...
https://www.youtube.com/watch?v=qZxUYmuUFGw&t=105s
chciałbym jednak uniknąć patrz 33 minuta
https://www.youtube.com/watch?v=N8_Z69pv_Hw&t=1137s
ewakuacji wozem..
rozsądek przede wszystkim
MariuszS...daj spokój z tą kurtuazją po prostu lewa w górę.. i wal po imieniu...dziękuję za zaproszenie...jesteś z Zakopca to zapewne zaczniecie od południa i ściany wschodniej, ale gdybyście byli na północy to czemu nie daj info trochę wcześniej...dziękuję...
...najgorszy wniosek to ten...że jest tyle miejsc...a czasu brak...pozdrawiam
adamg24 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania