|  21.05.2016, 16:30 | #11 | 
|  Zarejestrowany: Jul 2011 Miasto: Kielce 
				 Motocykl: Dziczyzna Przebieg: ustalam   Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 45 min 4 s |   

Dzisiaj jakieś 100 km nawinięte, z czego jakieś 60 km poza asfaltami i  muszę Wam powiedzieć, że....FANTASTYCZNIE! BANAN na twarzy nie znikał i  nie znika nadal   Uzupełniają "dane": Co do wyposażenia dodatkowego to mój ma jeszcze: 1) Kierownica Fat Bar Acerbis Evolution 2) podwyższenie 3 cm (z możliwością zmiany wysokości) 3) osłonę na regler i zbiorniczek na płyn hamulcowy 4) Błotnik Acerbis 5) świeżo założony woltomierz 6) kanapa Znalazłem już ustawienie zawieszenia pod siebie (dualowe) i lata się bajka, choć wysoki pierun  Ciekawostka - miałem za dużo oleju wlane - tak o jakieś 2-3 setki  quwra mechanicy!oczywiście nadmiar odessany, jest ok. Spostrzeżenia: - silnik jak dla mnie bajka, pięknie się wkręca od samego dołu, na wolnych obrotach (przy małych prędkościach) nie szarpie, ciągnie wspaniale  - założona na przód Dunlop Geomax - jak na razie ocena na 10 (zarówno on jak i off, oczywiście jak na kostkę i na tak mały, 300 km przebieg) - pozycja za kierownicą jak pode mnie, chyba nawet wygodniej na stojąco  No jestem w skowronkach nadal  Parę fotek:      | 
|   |   | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Projekt Challenge | myku | Inne - dyskusja ogólna | 273 | 11.06.2020 17:16 |