|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  10.08.2011, 21:12 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: W-wa 
				 Motocykl: BMW F 650 GS Dakar Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s |  Kobiety na motocyklach 

Hej Lejdiski   taka mała ciekawostka prosto z TV  http://www.scigacz.pl/Pytanie,na,sni...ach,16241.html       
				__________________ "cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę" | 
|   |   | 
|  11.08.2011, 01:05 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s |   

Zgadzam się Aniu całkiem mała    a skoro już tak medialnie się zrobiło  to polecam Wam reportaż Zwierciadła  nr7/2011 pt "Jednośladem przez życie" i mam nadzieję, że kiedyś Ola znajdzie czas, żeby tutaj dać nam wskazówki  jak "spakować się w jeden kuferek"  Olu sesja zdjęciowa naprawdę  tylko przyznaj się, czym oni Ci ten kurz na pysiaku zrobili?     
				__________________ Im więcej posiadamy radości, tym doskonalsi jesteśmy (B.Spinoza) | 
|   |   | 
|  11.08.2011, 11:18 | #3 | |
| wondering soul  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i Galeria: Zdjęcia   Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s |   Cytat: 
  http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...-zycie/4918372 A swoją drogą, myślałam, że umrę ze smiechu jak siedziałam sobie w tej piskarni, jak zupełeni normalny człowiek, a tu nagle pojawiła się piękna pani, z plecakiem pełnym.... malowideł, pędzelków, tuszy, szmineczek i Bóg wie czego jeszcze. To nie plecaczek był, o nie - to było plecaczysko. Warunki pracy chyba nie bardzo się Pani podobały, ale cóż było zrobić. Z kamienną twarzą przyklęknęła pod motocyklem i zaczęło się nakładanie "naturalnego kurzu". Według obeznanych na co dzień z kurzem - efekt wyszedł mało naturalny  . Ale ile miałam zabawy - bezcenne. Kangur Steve był świadkiem i dosłownie zwijał się ze śmiechu. Co oczywiście miało bezpośrednie przełożenie na całkowitą niemożność zachowania powagi przez mnie. Pozdr Ps. Musimy sobie kiedyś dziwczyny taką wspólną sesyjkę sprawić. Wesoło by było   
				__________________ Ola | |
|   |   | 
|  11.08.2011, 11:57 | #4 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2010 Miasto: Reykjavik 
				 Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej Przebieg: jest   Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s |   

A ja proponuję poszperac w necie i poszukac reportażu o facetach co robią szaliki na drutach albo szdełkują..to dopiero ciekawe! bo kobitki na moto to już nic wielkiego      | 
|   |   | 
|  11.08.2011, 21:57 | #5 | 
				 Motocykl: BMW F 650 GS Dakar Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s |      Elutka  ja wiem filmik z naszymi Lejdisami to by było dopiero coś  jeszcze by się kamera od błota pochlapała  Ola, A artykuł i zdjęcia w "Zwierciadle" super!!!  Polecam, Polecam (nr lipcowy)  ja jestem za  tylko jak te wszystkie przybory do make up-u na moto zabrać    
				__________________ "cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę" | 
|   |   | 
|  13.08.2011, 11:01 | #6 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Gdynia moje miasto 
				 Motocykl: Szafirowa Dama XT   Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s |   

Ola reportaż w TVP klasa!!!  podeślij proszę skan artykułu w Zwierciadle, bo w kioskach już nie mają ;( buuuuu pozdrosyyyy | 
|   |   | 
|  25.09.2011, 10:50 | #7 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: EXC 200, EXC 250 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s |   

Baby Kochane     pękając na maksa z dumy i z wielką radością w sercu, spieszę Wam donieść, że nasza Ola (która teraz szaleje i uskutecznia rożne totalne ekstremy na zgrupowaniu ProMotora w rumuńskich górach!  ) razem z Asią zwaną Modrzewiem (którą wiele z nas doskonale zna z wspólnych wypadów - mniej lub bardziej różowych..  ), zakwalifikowały się do finałowej szóstki marokańskiego konkursu Orlenu!!!  Chętnych było ze 20tys! GRATY!!! DUMA!! I RÓŻOWA SIŁA!!!        drepczę z niecierpliwości czekając na relację ZUCHY!!   
				__________________ Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata  Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być   | 
|   |   | 
|  25.09.2011, 23:05 | #8 | |
				 Motocykl: BMW F 650 GS Dakar Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s |   Cytat: 
 Nasze Lejdiski Górą,  Super,  Gratulacje   Jesteśmy z dziewczyn Dumne    i trzymamy kciuki  Czekamy z niecierpliwością i ciekawością na relacje i wszelkie informacje              
				__________________ "cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę" | |
|   |   | 
|  26.09.2011, 15:30 | #10 | 
				 Motocykl: BMW F 650 GS Dakar Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s |   

a tu troche więcej informacji o naszych Super Lejdiskach   http://www.motocaina.pl/Asia_Modrzew...06,6586,1.html   
|   |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Kobiety, jak tam wasze hamulce? | jagna | Lejdis | 71 | 21.02.2023 14:46 | 
| Co nas kobiety napędza... | jagna | Lejdis | 48 | 28.06.2016 18:52 |