![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
moje spostrzezenia to:
- klucze King Tony - w pracy z motocyklami gdzie mamy do czynienia z momentami max 120-150Nm a wiekszosc to 10-50Nm sa niezniszczalne - srubokrety WERA - to co robi ten sprzet jest niewiarygodne. najlepsze PH2 jakie mialem w rece - nie raz uratowaly mi dupe przy rozkrecaniu starych gaznikow - kombinerki, ucinaczki, szczypce KNIPEX - zupelnie nieporownywalna jakosc pracy - kombinerki super mocne i 'ostre'. ucinaczki nadaja sie do gwozdzi - udar FACOM-a. jeszcze mnie nie zawiodl a ma tylko 610 Nm na papierze - elektronarzedzia SKIL-a. srednia polka ale mnie wystarcza ostatnia zabawka jaka kupilem to WERA ZYKLOP 1/4 i 3/8. po dniu pracy jestem zachwycony porecznoscia - fantastyczne narzedzie: https://www.youtube.com/watch?v=wlKF7NBp7dQ
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 05.08.2014 o 09:49 |
![]() |
![]() |