| 

| 
		#111 | |

![]()  | 

Cytat: 

- laweta i auto, gdzie bezpiecznie zostawić, jakaś polecana miejscówka ? - zębatki w xt, jakie ? Moja dr ma zbliżoną moc i masę więc może jednak trzeba zmienić ![]() - noce chłodne w górach, waham się czy nie kupić ciepłego śpiwora, moje superduper one kilo zamrozi mi klejnoty   Na jakie temeratury się szykować ?Z góry dziękuję za info  

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki: Nic nie mów. Nic nie rób. Bądź nikim" - Arystoteles  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#112 | 

![]() Zarejestrowany: Sep 2008 
				Miasto: Krk-NH 

Motocykl: XT 600E stage 2 

Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 19 s 
				 | 

wiec: 

- samochod z przyczepa zostal u zaprzyjaznionej firmy w Belgradzie - zebatki - seria, ale teraz dalbym bardziej terenowe przelozenia. Zbyt wiele kawałkow trasy wymagalo - przy serii- jazdy na jedynce - temperatury - kiedy jedziesz? 

Każdy dobry uczynek zostanie ukarany.  z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha, 
			Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca!  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#113 | 

![]()  | 

Ruszamy 15-16 sierpnia na dwa tygodnie, chyba powtórzymy waszą trasę  tyle że na koniec wpadniemy jeszcze na 2-3 nad morze.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki: Nic nie mów. Nic nie rób. Bądź nikim" - Arystoteles  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#114 | 
| 

Turysta DualSport 
			![]() Zarejestrowany: Jul 2011 
				Miasto: Chorzów 

Motocykl: KTM 1200 6T 
Galeria: Zdjęcia 

Online: 2 tygodni 2 dni 4 godz 17 min 43 s 
				 | 

Zębatkę daj ząb mniejszą z przodu - ekonomicznie i powinno wystarczyć.  

Temperatury - wszystko zależy na jakich wysokosciach będziesz spał. Dobrym patentem jest cieniutka puchowa kurteczka (jakieś 300g i ok. 200,- pln w Decathlonie). W ten sposób masz ,,półtora śpiwora'' i nad ranem nie boli przy wychodzeniu zeń. Jak kupisz zbyt ciepły śpiwór, to się będziesz męczył nocami  

Sowizdrzał KTM 750 6T Nie wierz, nie bój się, nie proś!  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#115 | 

![]() Zarejestrowany: Sep 2008 
				Miasto: Krk-NH 

Motocykl: XT 600E stage 2 

Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 19 s 
				 | 

Albo wkladka termiczna do spiwora: 

http://www.e-gory.pl/index.php/Sprze...w-tropiki.html będę ja testowal w tym roku... 

Każdy dobry uczynek zostanie ukarany.  z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha, 
			Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca!  | 
| 

| 

|