|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
Drogi Lewarze! Z wielkim zainteresowaniem przeczytałem naprawdę interesującą część historyczno-społeczno-religijno-geograficzną, no wreszcie coś ciekawego!!! Wreszcie inaczej niż te tysiące opowieści o kapciach i wulkanizacji w drodze, tankowaniu co 300 km, trudnościach i przeciwnościach. Tak trzymaj !!! Wzniosłeś się na wyżyny pisarstwa, a nawet gawędziarstwa pisanego... Brawo !
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
Online: 3 miesiące 2 dni 2 godz 50 min 11 s
|
czytam,czytam ,liczyłem na wątek o trzech pielęgniarkach, ale i o monastyrach chętnie poczytam.
|
|
|
#3 |
|
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 9 godz 29 min 55 s
|
Droga Azjo, słuszną linię ma nasz Bajrasz, że nie wpuszcza Cię do męskiej toalety przeto możesz nie wiedzieć. Dzynksik ów, w krajach wschodnich o wysoko rozwiniętej kulturze sanitarnej służy do meskiej higieny intymnej. Lewą reką oczywiście, bo prawą podaje się przyjaciołom. Ponoć wynalazcy papieru - Chińczycy jak dowiedzieli sie do czego my - w Europie uzywamy papieru toaletowego to turlali sie ze śmiechu przez tydzień, bo oni tym papierem wycierają ręce po dokonaniu aktu ablucji.
Orzepie - o wszystkomających użytkownikach BMW napiszę niebawem. Andrzeju, no przecież napisałem, że dziwni ludzie są na świecie ![]() Calgonie, czy ty /miałeś/masz/bedziesz miał/ żonę?
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|