![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#29 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
I dlatego czlowiek sie uczy cale swoje zycie-jedni wyciagaja z tego wnioski,inni nie.
Dzis wkleje jedna fotke-aktualna.Idzie jako tako-musze czasami dobrze pomyslec,lub szukac w zdjeciach jak co bylo. Jedynej rzeczy ktorej mi jeszcze brakuje to zamek pod kanape-szukam w sieci cos podobnego zebym mogl jakos go dopasowac do AT. ![]() Niby teraz z gorki,ale..... Jestem w trakcie lakierowania a to jeszcze troche potrwa. Na moje szczescie mam wszystkie czesci juz czyste-za to lapska nie umiem domyc. Okazalo sie ze przez przypadek wyrzucilem olej do silnika,a mialem wymieniony na nowke na zime.Przepadl-musze wymienic jeszcze raz. Ogrzewanie manetek i podlaczenie ogrzewanie siedzenia-to plan na najblizsze dni. Elektryka to jest cos co mnie "nakreca" ![]() Chcialbym juz sobie pojezdzic :-(