![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Witajcie po przerwie!
![]() Chciałbym odgrzebać temat, bo po zakupie przez kolegę intrudera, kolejna osoba- tym razem z rodziny ![]() ![]() ![]() A że gość jest niezły w produkcji wszelkiej maści nalewek i destylatów, to czuję, że w końcu mnie namówi?! ![]() Pomny nauk i porad tym razem jednak chciałbym się skupić nad konkretnym modelem- Virago 750. w sumie 1100 też by wchodziło w rachubę, ale jest ich mniej na rynku i trudniej coś zadbanego znaleźć. Proszę o porady bądź namiary na konkretne sztuki, godne polecenia- totolotek z alledrogo mnie nie interesuje. Tych, którzy ujeżdżali proszę o możliwie szczegółowe opinie i wypunktowanie słabych stron- zwłaszcza takich, które by trzeba przejrzeć przy kupnie ![]() Jest jeszcze jeden temat: Możliwe, że jakiś cruiser czy klasyk też by spełnił wymagania, ale kompletnie nie mam pomysłu co z takich współczesnych modeli w kwocie 12-13 tyś. ( no góra 15:-)) można znaleźć ![]() Myślałem o Moto Guzzi. Osobiście modele nevada czy california podobają mi się znacznie bardziej niż virago czy shadow. Poczytałem już dużo i wiem, że to dobrze zrobione motocykle, ale ciężko o opinie użytkowników i przymiarkę do takiego motocykla, bo w naszej okolicy nie ma ani jednej sztuki ![]() Z góry dziękuję za fachowe porady i pozdrawiam! ![]() Ostatnio edytowane przez Marcin-BB : 06.04.2012 o 20:39 |
![]() |
![]() |