|
|
|||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 3 tygodni 7 godz 22 min 59 s
|
Cześć ZACZEKAJ
Napisz do Tedix86. Relacja jest w konkursie-możesz pooglądać.Byliśmy w zeszłym roku dwa razy.Trzeba jechać dalej-fajniejsze widoki. Tadek poda Ci koordynaty na noclegi (Namiot) i ma opracowane kilka tras,polecam.Fajnie robi się od Mostaru w dół.Sama nie jedź i nie polecam jechać z nieznajomymi,(jesteś początkująca).Pogadamy w Białej, Może wcześniej. Pozdrawiam Stopa |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 4 tygodni 3 godz 3 min 36 s
|
Cytat:
![]() Dziękuję za info. Do Tedixa86 napiszę ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Warzno
Motocykl: RD07
Przebieg: 61 tyś
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 12 godz 20 min 53 s
|
Cytat:
Nikt z moich znajomych nawet na motorze nie jeździ, no może oprócz brata, ale on więcej przerabia niż jeździ. Dlatego jestem na tym forum. Do wyjazdu masz jeszcze trochę czasu, przyjedź na jakieś spotkanie, to poznasz różnych ludzi patrzących w tym samym kierunku. No może kierunki też się różnią, ale wszyscy patrzymy z perspektywy motocykla. Nie ważne jakiego ![]() Ja już złożyłem swojej kobiecie propozycję nie do odrzucenia i wstępnie się zgodziła zatem wszystko wskazuje, że we wrześniu z plecakiem pojadę w podobnym kierunku. Z czasem będzie można się dogadać w sprawie terminu i trasy. |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|