![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 19 min 45 s
|
![]()
Poganiają z jakimś tam konkursem więc pisze, pisze
![]() ![]() Tymczasem popołudniem ... w zasadzie co tu pisać ? Nic się nie wydarzyło, po prostu przejazd wąwozem, tam i z powrotem. Coś niecoś warto może pokazać. Bo wrażeń opisać się nie da, nie potrafię, były zbyt wielkie, większe niż obydwa kaniony razem, wzięte. Wspomnę może tylko, że panujące tam temperatury o mało co nie zakończyły się zlinczowaniem nas przez nasze towarzyszki. I wcale się im nie dziwię ! W końcu było ok 4-5*C... ale mnie akurat rozgrzewały widoki ![]() ![]() Kilka km przed wąwozem ![]() ![]() ![]() Opony jak widać wykazują już ślady zużycia, po prawej brak zgubionego dzisiejszego ranka ogranicznika naciągu łańcucha (zakończenie wahacza)- czy jak się to tam fachowo nazywa. Dojechałem tak do końca bo czasu nie było by zajechać gdzieś i coś dorobić. Delikatnie na pierwszym biegu i nie było problemów. ![]() Ekipa remontowa- starszyzna siedzi a dzieci pracują ![]() ![]() Tak wygląda pranie w większości gospodarstw domowych na wsiach. A, że rzeki są okresowe więc można sobie wyobrazić częstotliwość tego niewątpliwie wydarzenia! ![]() Zagubieni nad wąwozem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh, zamieszkać w takim domu choć na jedną noc, spędzić tam choć dzień ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak to powiedział Wiesław – najsłynniejsze motocyklowe ujęcie z Maroka ![]() A ja wolę to : ![]() ![]() ![]() ![]() Wyjeżdżamy już z wąwozu. Wyjazd/wjazd zaczyna się/kończy taką piękną "bramą". "Strzelał" dla Was Neno: ![]() P.S. To jeszcze nie koniec ![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
PRZEZ KRAJ PARTYZANTÓW, KOKAINY I KAWY: czyli pekaesem po Kolumbii. [Listopad 2011] | czosnek | Trochę dalej | 48 | 12.01.2013 01:50 |
Lek na jesienną depresję czyli Neno na Bliskim Wschodzie :) [Listopad 2010] | Neno | Trochę dalej | 50 | 27.04.2012 18:22 |