![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Radom
Motocykl: TRANSALP XL600V
![]() Online: 1 tydzień 11 godz 32 min 28 s
|
![]()
nie bardzo kumam
![]() jaki otwór? Oki, już skumałem - ten od króćca, do którego podłączam wąż do pomiaru podciśnienia? Tak, oczywiście. Co do króćców miałem jakieś obawy co do ich szczelności w zeszłym sezonie więc w tym roku założyłem nówki sztuki. Wszystkie połączenia z gumami podociskałem na maksa, skręcając opaskami. Więcej już chyba nie jestem w stanie zrobić. Tak sam się zastanawiam, czy może któraś ze świec nie daje równomiernej iskry (przekonam się, jak wymienię na nowe), a może zrobiło mi się w cewce tak, jak to Kazmir pisał i raz idzie iskra, a raz nie. Czy takie historie mogą dawać objawy, o których pisałem? Ostatnio edytowane przez mckrzysiek : 22.05.2011 o 15:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
pali mi bezpiecznik wentylatora...jak sprawdzić uszkodzony czujnik? | majo | Układ chlodzenia | 5 | 19.04.2013 21:58 |
Nie pali | Pawel | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 06.11.2011 21:49 |