![]() |
#11 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Spoko trochę łaziłem w nich ostatnio na Helu i podczas pojeżdżawy Felkowskiego. Nie odczuwałem żadnego dyskomfortu, obcierania, ciśnięcia itd Czuję się w nich jak w normalnych butach. To nie są typowe buty enduro, tylko raczej endurowate buty turystyczne. Goretex nie powinien przemoknąć - mam kurtkę i spodnie HG z Goretexem i nawet poodczas największej ulewy nic nie puściło ...
Kupiłem je tutaj: http://www.hein-gericke-store.com/ Niestety procedura zamawiania do polski jest mocno upierdliwa bo trzeba to robić faksem. Akceptowane karty: Visa, Euro/ Master and Amex Koszt wysyłki: 10,- EUR Minimalna wartość zamówienia: 75,- EUR Numer faksu do zamówień: 0049 211 9898 829 Dane jakie należy podać w wysyłanym faksie: 1. Adres billingowy (adres karty kredytowej) 2. Numer karty i datę jej ważności 3. Datę urodzenia (nie wiem po cholerę im to) 4. Numery katalogowe i nazwy zamawianych przedmiotów wraz z rozmiarami Ja podałem inny adres do wysyłki a inny billingowy a i tak nie wiem czy specjalnie czy przypadkiem barany wysłali na billingowy. Aha możesz do nich pisać spokojnie po angielsku. Gdybyś miał jakieś wątpliwości to kontaktuj się z tą babką : Andrea.Figge@heingericke.de Ostatnio edytowane przez hubert : 28.07.2008 o 10:53 |
![]() |
![]() |
Tags |
buty |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Buty Gaerne | slafo | Archiwum | 23 | 22.10.2015 12:58 |