![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#14 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Musze wam sie przyznać do zamiaru usiłowania zabójstwa...
Otóż parę lat temu próbowałem popełnić ubój mojej krowy zakładając jej K&N. I co? I nic. Przelatałem na tym cos kole 60 tkm i nie widze śladów zuzycia. Co więcej - pod papierzanym filtrem miewałem cienutki slad pyłu na dnie puszki wiatrów, a odkąd mam K&N nie mam nic. W tych prawdziwych beemkach (R2V) łatwo sie to obserwuje, bo dno wiaterpuszki widoczne jak na patelni - wystaczy paluchem po dnie przeciagnąć i od razu widać czy coś było czy nie. Krowa jakos nie zdechła, latam więc na tym dalej i będe latał dopóki mi sie nie znudzi. Co istotne - nie boi sie wody, a w krowie wiatrołapy sa nisko niestety i własnie po go mam. Nie po to żeby latać na 400 m z dragsterami. Tylko trzeba ómić o filtr dbać. Co ważne - on nie lubi być za czysty ![]() Świezo po wymyciu miewałem przy odpale goracego pieca cofke na gaźnik prowadząca do malowniczego odstrzelenia gaźnika od krócca ![]() ![]() Takowoz stosować K&N owszem można, ale rozsądnie ![]() Jak ze wszystkim. Zdrowaś ![]() Dopiszemy mu jakieś? ![]() Te co juz ma tez mozna by mu unowocześnić ![]() Może tak: 1. O Mikuni: Wywal to. Jak jeszcze nie masz to kup i wtedy wywal. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! Zewnątrz jest po lewej stronie. 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX. Za wyjątkiem prezerwatyw. 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów i bez obrączki. 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. Wymieniam po cichu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655. Dostępna też w dziale "kawały i dowcipy" 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. Zarabiam na F800GS 8. O rybach: bez katany z pierdylionem gadżetów nie biorą. 9. O dużych zbiornikach: nie potrzebuję. Paliwo wozi za mną służba Yyyyhyhyhy ![]() ![]() Aaaaeeszszsz nitsss nie stoy na pszekociie ![]() Prawda? ![]() ![]() A nadmienić chciałem że Podos też mi to chciał powiedzieć, ale sie w pore kapnąłem że jest samcem niestety ![]() ![]() Wybacz Irmo ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Dzieju : 10.03.2013 o 06:57 |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Filtr paliwa | Tomas_XRV | Uklad paliwowy i wydechowy | 11 | 16.10.2012 23:10 |
K&N filtr - uszczelnienie | robertG7 | Wszystko dla Afryki | 4 | 16.05.2012 12:17 |
filtr powietrza? | kamol | Regularne czynności serwisowe | 22 | 27.05.2008 10:52 |