|
|
|
|
#1 |
|
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
cały On....nic dodać, nic ująć....
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: WROCŁAW
Motocykl: VFR 750 rc36
Online: 2 dni 13 godz 22 min 51 s
|
ech żal... cały czas
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 13 godz 37 s
|
hmm, i do tej pory nie rozwikłany problem
:"Witam Kolegów, widzę że jest tu dużo różnej maści specjalistów, to może ktoś mi pomorze, bo przerobiłem z grupą Wrocław i okolice już wszystko, i nic na razie nie pomogło Wracając sobie tydzień temu z małego wypadu do Mołdawii zauważyłem że z Africą dzieje się coś niedobrego, powiem nawet coś złego. W czym rzecz już mówię. Przy włączaniu kierunkowskazu lewego zauważyłem że, jakby tu ująć najinteligentniej, "działa, nie działa", natomiast prawy kierunkowskaz dokładnie na odwrót "nie działa, działa". I teraz moje pytanie czy to normalne, a może ma być na odwrót lewy ma "nie działać, działać" a prawy "działać, nie działać" , a może oba mają działać tak samo "działać, nie działać" czy może "nie działać, działać". Koledzy pomóżcie, bo już całą Afrykę rozgrzebaliśmy kilkakrotnie i nie możemy znaleźć przyczyny, a sezon coraz bliżej. Tym bardziej że w roku 2008 planuję z kolegą Robertem vel Movistar z Trzebnicy dotrzeć jednym rzutem (totalny extrim) do Lysola z Warszawy na piwko, a nie wiem czy z taką usterką przejadę jakoś przez stolicę Polski nie zatrzymywany przez różne prewencyjne służby. Za wszystkie rady z góry dziękuję i postaram się odwdzięczyć jak coś pomoże, bo mi ręce już opadają, przeznaczyliśmy z Robertem całe święta i Nowy Rok na rozwiązanie problemu, a jeszcze wczoraj w jego Africe też zauważyliśmy podobną przypadłość, może to zaraźliwe jest, bo Africę od pewnego czasu stoją razem. Może ktoś miał coś podobnego, Help, Pomocy." Ten tekst świetnie obrazuje poczucie humoru Iziego. Pamiętam ze się wtedy mocno uśmiałem.
pozdrawiam Pan Bajrasz ![]() Ostatnio edytowane przez bajrasz : 24.12.2010 o 23:44 |
|
|
|
|
|
#4 |
Miasto: WROCŁAW
Motocykl: VFR 750 rc36
Online: 2 dni 13 godz 22 min 51 s
|
http://www.youtube.com/watch?v=oF9MT1M0K5Y
Trafiłem na ten filmik jakiś czas tremu, dziś trafiłem nań ponownie, więc pomyśłałem, że dorzucę. Ostatnio edytowane przez 7Greg : 12.01.2011 o 21:14 |
|
|
|
|
|
#5 |
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
Online: 7 miesiące 4 dni 9 godz 11 min 27 s
|
Zdjęcie Iziego na okładce albumu z Rajdu Katyńskiego w 2007.
Tam go poznałem. Na chwilę przed wyjazdem z biwaku w Ostaszkowie, zaproponowałem przejazd do Smoleńska totalnymi zadupiami. Izi spojrzał na mapkę i zapytał, czy widzę, że droga kończy się na jeziorze? I po chwili, ze swoim szelmowskim uśmiechem dodał: "tym bardziej j e d z i e m y!" I moskiewski szampan z menażki.. Ostatnio edytowane przez ATomek : 14.01.2011 o 11:55 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
minuta 2,40-3,00 z Samborem
RD 03 TO NAJSTARSZA AFRYKA ... MOTOR MARKAXRV 650 THE LAST TRUE DUAL SPORT BIKE ON EARTH http://www.youtube.com/watch?v=fnEHAjt_XPw Ostatnio edytowane przez ramires : 14.05.2026 o 16:30 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Miasto: oostrozebeke
Motocykl: HAWK GT 650
Online: 11 godz 14 min 43 s
|
http://img121.imageshack.us/i/scannen0001ew.jpg/
![]() Izi jako babysitter i tuz po, ale sie zmeczyl bidula Ostatnio edytowane przez bartim : 03.02.2011 o 23:02 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Motocykl: RD03
Online: 1 tydzień 6 dni 3 godz 21 min 39 s
|
tak
kartkę zostawilismy - Izi i ja jak byłem na posterunku widziałem Wasze samochody. Po powrocie do chaty powiedziałem Iziemu że tam parkujecie. W mojej galerii jest zdjęcie jak jadę z Izim na motorze - to jest właśnie zrobione (nie pamietam - zrobiła chyba Ola) jak jedziemy na posterunek bo wpadliśmy na pomysł aby wam zostawić wiadomość ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez kajman : 11.03.2011 o 23:54 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 12 godz 55 min 26 s
|
|
|
|
#10 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
Online: 1 miesiąc 22 godz 28 s
|
Bywają takie dnie że brakuje mi Go bardzo- zwłaszcza kiedy pojawia się na fejsie automat bądź kiedy znajdę w komórce Jego numer którego nie umiem wykasować ....
|
|