|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  | #1 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Gdynia moje miasto 
				 Motocykl: Szafirowa Dama XT   Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s | 

aloha, W związku z dużym zainteresowaniem kolekcją "NGC!!! Robie to co lubie!!!" czyli czarną koszulką z pink szrajbem tu i tam, wszystkim dobrze znany projektant LEJDISOWEJ mody postanowił wypuścic 2ga edycję. Zainteresowane Lejdisy zapraszam do kontaktu na  !!!! zapisy na kolekcje trwają do najbliższego czwartku. | 
|  |   | 
|  | #2 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2010 Miasto: Łódź 
				 Motocykl: TransAlp rocznik '89   Online: 4 dni 16 godz 57 min 30 s | 

Już myślałam, że mieszkam na Alasce, bo koszulki nie było i nie było... Ale okazało się, że listonosz próbował mi udowodnić, że tekst na koszulce jest błędny i jednak jestem Głupia C... Paczuszka dwa tygodnie leżała na poczcie, ale ja niestety o tym nie wiedziałam. Gdyby nie awizo z banku, przy którego odbiorze dostałam i koszulkę, to by pewnie lada dzień paczka wróciła do nadawcy. I jak tu mieć dobre mniemanie o Poczcie Polskiej  Ale koszulka jest super! Wielkie dzięki ;-) 
				__________________ Kaś Czapter UĆ Motocykl wchodzi w krew, nawet jak stoi w garażu | 
|  |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| "Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 20:21 |