|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  13.04.2011, 14:06 | #1 | 
| Zarejestrowany: Apr 2011 Miasto: Gdańsk 
				 Motocykl: Nie mam jeszcze   Online: 5 godz 2 min 37 s |   

Dzięki za zainteresowanie.  1. Postury jestem raczej nikczemnej 178 cm  - przynajmniej wśród moich znajomych wyglądam jak karakan jakiś  2. Oczywiście że myślałem o NX 650 - ale jestem ograniczony finansowo to raz. Moje umiejętności są równe prawie zero to dwa, ( Przejechałem się raz NX 650  i ja .......normalnie orgazm  , jak zlazłem z niego to aż nogi drżały  ) Jak dla mnie na razie śmierć w oczach, ale pewnie jak by mi dali się carnąć poczciwą WSK to też bym się zajarał  . Moto ma być wołem roboczym do dojazdów do pracy po ulicy ( chociaż mam pomysł jak dojeżdżać częściowo leśnymi i polnymi drogami co znakomicie wydłuży drogę ale co tam)  , ma to być alternatywa do blaszanej puszki i roweru gdy nie będę dowoził szkodników do przedszkola i szkoły, rekreacyjnie to gdzieś do 60 km po Kaszubach.  oczywiście z myślą o opuszczeniu z asfaltu.  3. Moja Pani to raczej nie wsiądzie, ale nigdy nie mów nigdy  Prędzej, któryś z moich szkodników będzie chciało pojeździć jako pasażer  . 4. Wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciałoby się więcej, a zawsze jest jakieś ale...., przeważnie chodzi o kasę   | 
|   |   | 
|  13.04.2011, 16:34 | #2 | 
| RENIA  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Lubartów 
				 Motocykl: RD07a Galeria: Zdjęcia   Online: 1 tydzień 2 dni 22 godz 31 min 57 s |   

Wszystko się zgadza, ale... widzę że do tematu podszedłeś dość zachowawczo i zdroworozsądkowo. Przemyśl sobie jeszcze raz to wszystko czy nie warto jednak tej 650. Moim zdaniem jak na pierwsze moto jest genialne i nie wyrośniesz z niego po 2 tygodniach (wydaje mi się że z 250 w takim tempie może się to stać). Odłóż troszkę kasy i kup coś konkretniejszego. Ja osobiście tez drżałem po pierwszej jeździe AT   a teraz to zupełnie chleb powszedni a NX jest znacznie lżejszy i poręczniejszy. To jest tylko moje zdanie, wiadomo sugeruj się własnymi odczuciami. Ogólny kierunek przy zakupie moto obrałeś jak najbardziej odpowiedni. Pozdro750 
				__________________ Rain chaser | 
|   |   | 
|  14.04.2011, 08:48 | #3 | 

Może i racja.   Tylko jakoś się mnie kasa nie trzyma  , a moja współlokatorka ma dużo innych pomysłów na zagospodarowanie tej kaski.   No i jeszcze się okazało, że komplet opon letnich do auta trzeba zakupić ( ale gumy poszły w górę od zeszłego roku 23 % w góre, Ci Chińczycy nas wykończą)  Szlak moto znów ucieka, ale w końcu je dopadnę   . | 
|   |   | 
|  14.04.2011, 12:39 | #5 | 

Jakoś nie mam przekonania do Włochów ( pewno to stereotyp taka jak z autami) .I coś mało inf. można znaleźć o tym moto w Necie   ,  mało popularny u nas  . Pozostanę chyba przy gorączce Dominator-owej  . | 
|   |   | 
|  14.04.2011, 13:23 | #6 | 
|  |   

Jestem wyższy o 8 cm i wierz mi, że na 250 to wyglądam trochę dziwnie   Nie bierz pod uwagę takiego maleństwa, bo po 2-3 tygodniach jazdy będziesz sprzedawał. Tak jak Ci wszyscy radzą - 650   
				__________________ XRV750 RD07 / BMW R1200RT | 
|   |   | 
|  14.04.2011, 15:36 | #7 | 

I chyba mnie przekonaliście   . A co to jest za ustrojstwo Honda SLR 650? Gdzieś znalazłem że to taki wykastrowany Dominator  . | 
|   |   | 
|  15.04.2011, 00:11 | #8 | 
| Trampkarz  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Tychy - Wawa 
				 Motocykl: nie AT a TA   Online: 1 miesiąc 1 dzień 15 godz 59 min 0 |   

Mam tyle samo wzrostu i jak przysiadłem na nx250 to się czułem jak na rowerze dziecięcym (bo w swoim mam wyżej siodełko   ), ale bardzo pozytywne było to doznanie. Dziewczynom się podoba i to w pełni rozumiem. Bierz dużego - ogarniesz. 
				__________________ "Tam, gdzie jest asfalt, nie ma nic ciekawego, a gdzie jest coś ciekawego, tam nie ma asfaltu." | 
|   |   | 
|  19.04.2011, 02:25 | #9 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s |   

Z tego co wiem, w 3-city są przynajmniej 4 forumowe NX250; macie bardzo fajny teren, jest gdzie umówić sie na przymiarkę - odsyłam do Megi, Dony, Andrzeja Gdynia i Kiełbasy z pewnością nie odmówią - osobiście gdybym była o 10lat młodsza i byłabym facetem to ....   ale kocham mojego Dominatorka za to, że pomimo mojej nikczemnej postury, podeszłego wieku i znikomych umiejetności pozwala mi się zdominować   
				__________________ Im więcej posiadamy radości, tym doskonalsi jesteśmy (B.Spinoza) Ostatnio edytowane przez elutka : 19.04.2011 o 02:35 | 
|   |   | 
|  06.05.2011, 23:05 | #10 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2009 Miasto: Kamieniec Wrocławski 
				 Motocykl: XT660Z-konik garbusek Przebieg: Ł   Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 godz 19 min 41 s |   
				__________________ Stary nick: Raviking GSM 505044743 Żądam przywrócenia formuły "starego" Forum AfricaTwin......   | 
|   |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Honda Nx 650 Dominator | watrburg1970 | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 16.03.2012 11:14 |