|   | 
 | |||||||
| Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. | 
| Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy | |||
| Tak |      | 10 | 23.26% | 
| Nie |      | 12 | 27.91% | 
| Potrzebna korekta |      | 21 | 48.84% | 
| Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  17.02.2010, 21:59 | #1 | |
| księgowy...  |   Cytat: 
  Średnio na allegro płacę 60-80zł miesiecznie gdzie mam na liczniku 10 x więcej wejść.[/quote] Spodziewałem się tego, Jak uważasz... 80x12=960 Jak dostaniesz pare negatywów... to kto wie jak bedzie  Bul 2-jaka i Masz swiety spokój, poprzemy, wspomorzemy będzie git  pozdr. | |
|   |   | 
|  18.02.2010, 00:21 | #2 | 
| Stary (P)iernik  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Świeradów Zdrój 
				 Motocykl: XR400 , XR650L  XL600V   Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s |   

zbyszek_africa napisał : "Spodziewałem się tego, Jak uważasz... 80x12=960 Jak dostaniesz pare negatywów... to kto wie jak bedzie  Bul 2-jaka i Masz swiety spokój, poprzemy, wspomorzemy będzie git  pozdr.[/quote] " Zbysiu wyjadłem Ci krem z rurki , jak napisał Greg czy chcesz sobie popisać. Na allegro się nie sprzedaje tylko ogłasza. Negatywy już mam  za wystawianie negatywów. Warunki opłat ustala góra czyli ekipa rządząca  Jak na razie żadnego postu o kwocie nie otrzymałem i nie ma co trzepać na ogólnym od tego jest PW 
				__________________ | 
|   |   | 
|  18.02.2010, 00:59 | #3 | |
| księgowy...  |   Cytat: 
 Zbysiu wyjadłem Ci krem z rurki , jak napisał Greg czy chcesz sobie popisać. Na allegro się nie sprzedaje tylko ogłasza. Negatywy już mam  za wystawianie negatywów. Warunki opłat ustala góra czyli ekipa rządząca  Jak na razie żadnego postu o kwocie nie otrzymałem i nie ma co trzepać na ogólnym od tego jest PW[/quote][/goute] Franuś  ja do Ciebie nic nie mam, Ty jesteś sympatyczny gośc, robisz dobra robote. W GTW to jakis marazm się wdał, a finanse to temat trudny, ogólny brak kasy, sam widzisz. Siedzimy w handlu juz pare lat, znamy życie, jest trudno, ale gdyby to było w mojej branży ja bym wchodził w ten pasaż w ciemno za te nieduże pieniądze. Jest dobrze, nie zepsujmy tego... Jak chcesz to na  a.. Ostatnio edytowane przez zbyszek_africa : 18.02.2010 o 01:02 | |
|   |   |