![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 6 dni 15 godz 37 min 46 s
|
![]()
Jesssuuu...
Zero kondycji. ZERO. Wycinam chaszcze na rozgrzewkę przed jutrzejszym. Kwiatkowskiego kupiłem w 2011. Dałem 800zł. Już z odrestaurowaną ramą, kołami i kiedyś zwierzyłem się kumplowi ze studiów, że taki pomysł mam. Kontakt się urwał. Dostaję maila. W treści: Darek, jeżeli to Ty (link do forum AT i tego wątku), to podwierdź. Jeżeli nie, to pozdrawiam i przepraszam. Pan mailowy podsyła kilka zdjęć od siebie i sprawa staje się jasna. Studiował że Strażnikiem Domowym i tak się poznaliśmy. No dobra... Jak skumałeś, że to ja? Twoje teksty. - Nie do podrobienia. Jak bym Cię słyszał. Stary, to przeszłość. Jestem zgorzkniały jak zleżała skóra z grapefruita. - Nie wierzę! Widziałem Twoje rowerowe harce na rowerowym ale jak skumałem, że to Ty, to Ciebie wyjebali za Brauna i ... kontakt strzelił. Najlepsze jest to, że jesteśmy praktycznie sąsiadami. Kilka kamienic ledwie. Faktycznie wyrzucili mnie za Pana posła, bo w wielu sprawach jest bliski mojemu sercu. Jak ja mu zazdroszczę erudycji i zdolności natychmiastowej - do ciętego, autorskiego komentarza, w odpowiedzi na prymitywny atak. Za gaśnicę, to już w ogóle. Gdyby to był performers Jasia Kapeli pod krzyżem - euforia. Piszę o tym, bo w trakcie podróży nie uciekniesz od polityki. Nie ma jak, i jak oddać charakter niektórych, istotnych zdarzeń? FB podesłal mi linka do twarzowej wersji forum. Co tam ludzie wypisują jadący przez Rosję... Zachwyt. Dlatego ja tych relacji nie... czytam. Byłem z mamą w ZSRR i potem szło już z górki. Zacząłem w wieku bodaj 10-ciu lat. Nic mnie tam nie zaskoczy. Rozgadałem się jak Redzik wczoraj. Jacek się pyta, co z Kwiatkowskim? Odkupił by... No nie da rady, ale będzie mi teraz mocno kibicował.
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Historia pewnego pomysłu czyli zapraszamy na Letni Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 19.04.2013 08:15 |