|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  19.01.2019, 12:16 | #21 | 
|  Zarejestrowany: May 2017 Miasto: Kieferstadtel/Gliwice 
				 Motocykl: PD06   Online: 2 tygodni 4 dni 3 godz 19 min 24 s |   

To mój obecny komplet na trampku i jestem bardzo zadowolony. Mt-21 z tyłu ma już 10k i choć przymierzam się do zmiany, to jeszcze daje radę. Przejechała Rumunię i szła jak dzik w kartofle tam, gdzie E-09 zaczynała mieć problemy. Mc-23 na przodzie jest piątą gumą założoną bardziej z przypadku (choć doradzaną wcześniej przez Artura) i nie mogę się nadziwić "co potrafi". Lepiej mi się na niej jeździ w piachu i po kamieniach niż na D-952. Coś już chyba pisałem o opolskich szutrach,  gdzie jako jedyna wśród 4 moto nie miała problemów z samoczyszczeniem. Oczywiście to tylko subiektywne odczucia początkującego... Poniżej dwie fotki Sawy po przebiegu 5k. Pils - jeżeli byłes na ostatnim pingwinie, to mogłeś ją zobaczyć na czarnym PD-06.   Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez marti008 : 25.01.2019 o 21:14 | 
|   |   |