![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 15 godz 43 min 7 s
|
![]()
A ja pochwalę i skrytykuję.
Świetnie to jest wszystko zmontowane. Widać, że dużo już miałeś pomysłów jeszcze przed jego powstaniem jak ten film będzie wyglądał, napracowałeś się nad odpowiednimi ujęciami, a montaż to już majstersztyk. W życiu bym nie pomyślał, że film z banalnej w sumie przejażdżki do Grecji i z powrotem może być tak fenomenalnie zrobiony. Mój ulubiony fragment to od 24 do 36 minuty. Jak widać, nie trzeba drona, żeby ulepić zajebisty filmik ![]() Co mnie najbardziej wkurza, to że odjeżdżasz czasami w "filozofowaniu" w jakieś dziwne rewiry, które trącą śmiesznością, banałem. Dałem zresztą swego czasu odpust temu na FB pod którymś z Twoich postów. Przykłady: "Wszystkiego jest tu pod dostatkiem, nawet woda jest na wyciągnięcie ręki", coś tam o zachłanności ludzkiej, "zazdrosny o własną niezależność". Lecę z pamięci, bo ze dwa/trzy razy obejrzałem ![]() A stwierdzenie: "jestem samowystarczalny", po tym jak parę dni wcześniej armia ludzi stanęła Ci do pomocy w Rumunii, jest grubo na wyrost No i jeszcze "Motocyklizm jest dla egoistów", co uważam za kompletne przeciwieństwo tego jak ja to postrzegam, ale to już Twoje subiektywna opinia, więc się nie czepiam W sumie nie zepsuło mi to seansu, ale nie chciałem tylko słodzić. To ja tyle ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia 2016 (opis) "O górach, drodze w chmurach i o kłopocie w błocie" | CeloFan | Trochę dalej | 52 | 27.07.2017 22:25 |
Rumunia 2016 "O górach, drodze w chmurach i o kłopocie w błocie" | CeloFan | Trochę dalej | 13 | 16.07.2017 09:59 |
Pytanie do osób znających film: " Long way round" | wojtekk | Kwestie różne, ale podróżne. | 10 | 24.01.2012 21:06 |