![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
Hejka,
przygotowane tracki Kamyka rewelacja. Dla mnie to był generalnie najlepszy wyjazd. A dodać muszę, że w zasadzie wszystkich chłopaków poznałem na miejscu. Super że udało sie poznać Jagnę z Rafem (Jagna żywioł, Raf to chodzący spokój) Maniek na szosowych mitasach zasłużył nagrodę za wytrwałość, dzielny chłop z niego. I te lasy, a jeziorka lub rzeczki są po prostu wszędzie. Była też krótka przecinka przez las, ale piochy w sobotę rządziły. Co do filmów, też mam kilka, ale nagrywałem kiedy kamera miała być wyłączona ![]() Afra jest genialna na takie wypady, tylko ta ... pompa (temat sie udało ogarnąć i na grawitacji zjeździliśmy resztę trasy). A pompa facet świeżo założona (niedawno pisałem na FAT "kup faceta i zapomnisz o pompie") Ostatnio edytowane przez qbaRD07 : 05.09.2016 o 16:02 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Puszcza Notecka... weekend, są chętni..? | ex1 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 16.09.2013 20:01 |