|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  02.12.2008, 00:26 | #1 | 
| 青年商會及台北縣警察局  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Poznań 
				 Motocykl: RD07a Galeria: Zdjęcia   Online: 2 dni 10 godz 12 min 22 s |  usztywnienie afri z bagazami 

tak sobie przypomniałem ze miałem kiedyś taki pomyśl ze by usztywnić tylną cześć ramy bo jak jest mocno obładowana i z plecaczkiem to mi się  przez koleinę jedzie jak bym lambadę tańczył. zastanawiam sie tylko czy to cała afri się gnie czy to tylko stelaż tylny i czy jak bym go usztywnił czy by na spawach się nie zmęczył i nie puścił. bo pracowały by spawy fabryczne przy pozłoceniu tyłu z przednia częścią ramy. tak jakoś bez siedzenia by się dziwnie jechało  stelaż mam H&B dość mocno usztywnia ramę z tyłu (dużo mocowań) ale odcinek na wysokości siedzenia w sumie to 4 cienkie rurki o przekroju kwadratu. ale czy takie usztywnienie da sie zrobić nie wiem i czy to ma sens ? 
				__________________ RD07a, 非洲是最好的   Ostatnio edytowane przez chinol : 02.12.2008 o 00:33 | 
|   |   |