|   | 
 | |||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  05.06.2013, 11:41 | #1 | 
| Zarejestrowany: Aug 2010 Miasto: Poznań 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 7 godz 2 min 27 s |  Poszukiwane Namiary na bikerów w Moskwie 

Wybieram się nad Bajkał. Ze względów czasowych chcę przerzucić się wra z z moto pociągiem z Moskwy do Irkucka. Robiłem już tak w przeszłości, ostatnio 2 lata temu. Ale coś się w przepisach zmieniło (albo w kadrach), bo stanowczo  odmówiono mi możliwości przewozu mojego V-stroma (230kg) w wagonie bagażowym pociągu pasażerskiego. Rosyjski znam, ale telefonicznie niczego więcej się nie dowiem. A rozmowa bezpośrednia dałaby z pewnością pewniejszą informację. Wiem, że można jakoś nadać moto na pociąg towarowy, ale mogę dotrzeć do właściwej osoby. Może zna ktoś kumatych bikerów w Moskwie  , albo inną uczynną osobę. Sprawa pilna, bo uruchomiłem już procedury wizowe, a i biletu na pociąg na ostatnią chwilę nie kupię. Dzięki z góry za wszelką pomoc Ostatnio edytowane przez Yurek : 05.06.2013 o 11:44 | 
|   |   | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Częstochowa, Gliwice, Kraków, Rzeszów - prośba o namiary sklepów. | GrzeLAs | Wszystko dla Afrykańczyka | 8 | 11.09.2008 22:38 |