|  12.06.2012, 16:47 | #8 | |
| majsterkowicz amator  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: Galway/Wyrzysk 
				 Motocykl: XR650r & XRV750 Przebieg: ~50kkm+ Galeria: Zdjęcia   Online: 3 miesiące 4 tygodni 21 godz 41 min 42 s |  dzień 1 

Wieczór spędziliśmy integrując się u Zenona... Był rum, były rozmowy o motórach, było miło... Zenon napisał: Cytat: 
 Po wypiciu zaskakująco małej ilości rumu mi już mocy brakowało i poległem na wcześniej ustalonym przez chłopaków miejscu... Rano trzeba wstać - wg planu miała to być ok.4 rano... Plan się nie udał... Ogólnie to cały wyjazd był "bezplanowy" - napisałbym, że był spontaniczny... - bo po co planować i się narażać na napinkę i ewentualne niewykonanie planu jak można jechać "na czuja" na luzie bez planu... Ale do tematu: Wstaliśmy w okolicach 9? Każdy się zabrał za pakowanie szpejów na Rumaki, a Zenon zafundował nam smaczne śniadanie  - jedno z nielicznych podczas tego wyjazdu... Zdjęć śniadania niestety brak... Pakowanie szło z dnia na dzien coraz szybciej - niestety zawsze to na mnie czekano... Po zapakowaniu, i zjedzeniu śniadania - ponowne ustalanie trasy - nie wiem dlaczego ale nie pamiętałem co ustaliliśmy poprzedniego wieczora... Zenon dał nam celne wskazówki, dał nam też 2 mapy i odjechaliśmy... Jako, że posiadałem Kolaskową nawigację - zostałem wyznaczony na przewodnika wycieczki... 
				__________________  -=TyMoN=- _______________________________________ Moje spalanie:  Mój kanał YouTube Moja "TwarzoKsiążka" Ostatnio edytowane przez Tymon : 13.06.2012 o 19:22 Powód: linki do zdjęć | |
|   |   | 
| Tags | 
| scotland , szkocja | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Szkocja - koniec maja 2012 | Tymon | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 27.12.2011 12:19 |