![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 2 dni 22 godz 6 min 45 s
|
![]() Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 17 godz 40 min 55 s
|
![]()
Ja byłem tylko dwukrotnie na Sycylii i pojadę tam kiedyś kolejny raz.
To miejsce prawie przekonało mnie do planów na przeprowadzkę na tą super wyspę. Jeżeli zawodowo będę już mniej aktywny, to może i tak się stanie. Jest tam kilka minusów jak te śmieci, albo wspomniany tutaj "plus" - czyli komunikacyjny pierdolnik na drogach, w Catanii lub Palermo jazda dla mnie to dramat. Nie wiadomo kiedy zginiesz. Ale pozostałe 99% Sycylii to jest coś całkowicie innego niż tutaj. Ten brak spiny, luz, przyroda i kamienna architektura mająca kilkaset lat. Jeżdżę na południe Europy wiosną lub jesienią, więc klimat wtedy jest idealny. Uwielbiam naszych rodaków podróżujących w lipcu lub sierpniu nad morze śródziemnie i narzekających na nieznośne upały - normalnie coś niebywałego, jak do tego doszło, jakim prawem...? A w tym roku Madera chyba wyprzedziła Sycylię w moim rankingu miejsc na emeryturę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() No ale ośmieliłeś się mieć inne zdanie - no ale taka jest czasami ludzka natura. Pozdrowienia Emek.
![]() |
![]() |
#54 |
![]() |
![]()
Przepraszam że narzekałem na upał
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
sycylia | CROSSRUNNER | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 09.04.2016 10:52 |
Sycylia wrzesien 2014 | dj.1 | Trochę dalej | 3 | 01.11.2014 21:37 |
sycylia-albania | anax | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 20.05.2014 16:56 |
Jesienna Sycylia [2012] | Adagiio | Trochę dalej | 14 | 06.06.2013 07:36 |