| 

| 
	|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 

| 
		#21 | 
| 

Administrator 
			![]()  | 

Wczoraj w nocy miałem okazję zobaczyć jak działa homologowana lampa ledowa w trampku , potem włączyłem swoje H4 .....różnica bardzo duża. 

Warto coś z tym zrobić. 

AT03  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#22 | 

![]()  | 

przy dzisiejszej technologii LED i mocy pradnicy AT mozna palic liscie na drzewach tyle, ze: 

- nie jestes sam na drodze - to musi miec homologacje bo jak wyzej pisalem - sa panstwa gdzie slodkie tlumaczenia niewiele wnosza. tam sie nie robi spojlerow z deski, kangurow z rur wod-kan i nie pakuje listwy Hella na dach   bo za to ucinają głowe.100 lat temu jak jechalismy na kolach autem 4x4 z DE na kazda rurke, czy lampke extra musielismy pokazac policajowi swiadectwo homologacji :O to samo na SKP przy robieniu TUV jak nie bylo. w PL nikt nigdy o to nie pytal - mozna bylo jezdzic z rogami bawoła na masce   jest blacha? jest!

buziaki  
			 | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#23 | 

![]() Zarejestrowany: Jan 2010 
				Miasto: Warszawa 

Motocykl: RD04 

Online: 3 miesiące 1 tydzień 5 dni 29 min 10 s 
				 | 

Założyłem do Africy, ledowe  H4 Philipsa które są dopuszczone do użytku w cywilizowanych krajach.  

Problem słabych swiateł w RD04 całkowicie zniknął. Odcięcie jest lepsze niż na halogenowych żarówkach. Tak samo założyłem Philipsy T4 tyle że o cieplejszej barwie 3500k. Na przeglądzie diagnosta sprawdzał i nie miał uwag. Nareszcie mogę moimi gratami jeździć w nocy. 

WSK125>XL650V Transalp>XR650R>TE450>DR800big>XR750VAfrica TwinRD04>XR400R>VFR800fi>TE450ie>Bandit1200S>890AdventureR  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#24 | 

![]()  | 

Lucky - wrzucisz jakiś link?  

I dla mnie teraz ważne info - czy mogłeś kupić JEDNĄ żarówkę czy musiałeś kupić komplet? Pytam bo kupiłem kiedyś komplet NARV polecanych tu kiedyś i o ile z tego JAK to świeci jestem mega zadowolony tak mega mi na smak nie pasuje to niebieskawe światło na GS80 a i w Cegle jest ta sama żarówka... też jest takie błękitnawe. Niestety nie można było wtedy kupić chyba i nic innego ale wymieniłbym te żarówki na coś co barwą przypomina poczciwe H4 - o ile się da. Raz, że ten kolor mi się nie podoba w tych klasykach a DWA, że z daleka widać, że jedzie przypał. Mam szczęście do pogodnych w usposobieniu pał ostatnio ale to szczęście, jak każde inne, może mieć swój kres a ja na motocyklu chciałbym wypoczywać a nie się stresować... papaczyłem na Allegrosza ale 6000K wszędzie. chyba takież mam. m p.s. sprawdziłem https://allegro.pl/moje-allegro/zaku...f-731458c67a79 nawet 6500K 

'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#25 | 

![]() Zarejestrowany: Jan 2010 
				Miasto: Warszawa 

Motocykl: RD04 

Online: 3 miesiące 1 tydzień 5 dni 29 min 10 s 
				 | 

https://allegro.pl/oferta/zarowki-ph...2v-14475612505 

Te mam w Africy, rzeczywiście są bardzo białe 6500K https://allegro.pl/oferta/zarowki-le...7-e56ce2319e4e Te mam w T4 , barwa bardzo zbliżona do halogenu. 

WSK125>XL650V Transalp>XR650R>TE450>DR800big>XR750VAfrica TwinRD04>XR400R>VFR800fi>TE450ie>Bandit1200S>890AdventureR  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#26 | 

![]()  | 

dziekuję.  

jeszcze zapach na lusterko do moto można dostać w tej ofercie gratis  

| 

| 

| 
| 

| 
		#27 | 

![]()  | 

Lucky, podaj proszę symbol tych led-ów. Spóźniłem się, dzięki

| 
| 

| 

| 
| 

| 
		#28 | 

![]()  | 

JEŚLI komuś potrzebna tylko JEDNA żarówka do moto to się możemy pospólić.  

https://allegro.pl/oferta/zarowki-le...7-e56ce2319e4e 

| 

| 

| 
| 

| 
		#29 | |

![]()  | 

Cytat: 

| 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#30 | 
| 

Zakonserwowany 
			![]()  | 

Mam zamontowane te Philipsy w caravelce i także uważam że b. dobrze świecą i nie oślepiają.  Zamontowałem takie same do toj toja i niestety nie da rady zmieniać świateł, świecą tylko długie bez względu na przełączanie, może ktoś podpowie dlaczego tak się dzieje ? Nie robią w kangoo.

Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni .  | 
| 

| 

|