|  | #31 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2010 Miasto: wilidż Opole 
				 Motocykl: CRF 1100 Przebieg: 0 kkm   Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 47 min 15 s | 

Wracając do budżetowego czyszczenia syfu to zamiast kliszy można użyć plastiku z butelki PET.  Wszędzie tego pełno. Czasami stosuje i działa.
		 | 
|  |   | 
|  | #32 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2013 Miasto: Lubelskie 
				 Motocykl: CRF1000 Przebieg: 149 000   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 4 godz 36 min 4 s | 

przed każdą długą trasą wymiana uszczelniaczy + kpl. na zapas   a dla mających mocne nerwy "może się uda"  Nowy Crosstourer od 2018 po zabawie z upside z poprzednich lat ma już "normalny zawias" ups to zawsze będzie "ups" | 
|  |   | 
|  | #33 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2017 Miasto: Marki 
				 Motocykl: Czarcia Pani   Online: 1 tydzień 4 dni 18 godz 16 min 27 s | 

Mam i ja.   200 km offu do Białej też mi się leje. Bardziej z prawej, ale oba uszczelniacze poszły.. Gdzie wam to szybko zrobili? Uznali wam gwarancję? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka | 
|  |   | 
|  | #34 | 
				 Motocykl: CRF1000 Przebieg: 149 000   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 4 godz 36 min 4 s |  | 
|  |   | 
|  | #35 | 
|  | 

Czyli na 100% przez zimę trzeba będzie wymienić olej w lagach i włożyć nowe uszczelniacze.

__________________ Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. | 
|  |   | 
|  | #36 | 
|  | 

czuję się zaproszony do tego elitarnego klubu   w cegle zeszczały mi się obydwie lagi. lewa baaardzo radośnie. wiedziałem, ze tak będzie ale miaem to planowo robić zimą. teraz do kolejnej jazdy trza będzie wymienić i założyć harmoszki. m 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|  |   | 
|  | #37 | 
				 Motocykl: CRF1000 Przebieg: 149 000   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 4 godz 36 min 4 s | 

ja w cegle też założyłem! wiem tyle, że do trzeciego właściciela po mnie jest spokój (ok 60.000km)
		 | 
|  |   | 
|  | #38 | 
|  | 

zależy gdzie sie jeździ i jak się jeździ ale jak piszesz - szacuje się, ze te 50kkm spokojnie powinno przejechać. u mnie się rozlało od stania - klasyka.

|  |   | 
|  | #39 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Germany 
				 Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz   Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 47 min 30 s | 

Podobnie jak u ciebie Mati w mojej cegle tez wszystko cieknie.Wszystko kupilem,lezy i czeka.Ile oleju na lage dajesz?
		 | 
|  |   | 
|  | #40 | 
|  | 

wszystko to znaczy co  ? u mnie pompa oleju, sprzęgło uszczelniacz silnika i lagi? RESZTA nie cieknie  a... sprzeglo sie slizga  na lagi dajesz lewa 400 i prawa 450ml według instrukcji. normalnie 10W. z tą lewa prawa to jeszcze zobacz... ja dopiero bede wymieniał chyba przyszly tydzień. 
|  |   |