|   | 
 | |||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  11.08.2013, 00:42 | #1 | 
|  Zarejestrowany: May 2013 Miasto: Warszawa/Zalesie Górne 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 6 dni 1 godz 58 min 0 |  Dobry prawnik do odszkodowania??? 

Hej Wszystkim, nie za bardzo potrafiłem umiejscowić ten wątek dlatego wrzuciłem go tu gdzie go wrzuciłem i odpukać w niemalowane i wypluć mam nadzieję , że nikomu przydatny nie będzie ale do rzeczy... Może częsc z Was przeczytała co mi się przytrafiło na wakacjach w mojej jeszcze nieskończonej relacji. Straciłem wakacje planowane od dawna, polamalem się,z motocykla za dużo nie zostało i raczej na ta maszynke juz nie wsiade... chciałbym żeby tą sprawą zajął się jakiś dobry prawnik/kancelaria , który para się "wyciąganiem kasy" z ubezpieczeń takich delikatnie mówiąc lekkomyślnych i nierozważnych np Holendrów powodujących wypadki. Jeżeli kogoś możecie polecić to dziękuję z góry! | 
|   |   | 
|  11.08.2013, 19:20 | #2 | 
|  |   

Agnieszka Mikołajczak. 691-733-siedem12. Jest z Warszawy. Nie wiem czy zajmuje się sprawami poza granicami Pl, ale jeśli nie to pewnie kogoś poleci. | 
|   |   | 
|  11.08.2013, 21:08 | #3 | 
|  Zarejestrowany: May 2011 Miasto: Turawa 
				 Motocykl: RDR04   Online: 6 dni 15 godz 19 min 41 s |   

Nie ma znaczenia że wypadek był za granicą, w naszym kraju zagraniczne ubezpieczalnie reprezentuje Warta i PZU.
		 | 
|   |   | 
|  11.08.2013, 21:36 | #4 | |
|  Zarejestrowany: May 2013 Miasto: Warszawa/Zalesie Górne 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 6 dni 1 godz 58 min 0 |   Cytat: 
 Otóż nie do końca tak jest. Biuro ubezpieczen komunikacyjnych udziela informacji kto jest reprezentantem a kto przedstawicielem (z wlasnego przypadku wiem ze to roznica) i wcale nie jest to ani Pzu ani Warta w moim przypadku cos zupelnie innego. | |
|   |   | 
|  11.08.2013, 21:42 | #5 | 
| 22.10.2006, DTN :)  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Kąty Wrocławskie 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: IIszlif Galeria: Zdjęcia   Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 56 min 50 s |   

Tuhajbeja męcz..    
				__________________ Real adventure starts where road ends...  -AT RD07 Big Bore      'Troll Bagnisty, ziejący ogniem z regulatora Diabeł Pustynny'  http://www.youtube.com/user/Miszapoland | 
|   |   |