|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  22.01.2010, 14:13 | #131 | 
| instruktor jazdy  Zarejestrowany: Jun 2009 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: XT600E   Online: 1 miesiąc 3 dni 12 godz 16 min 0 |   

Przypominam zainteresowanym, że w Krakowie nie ma problemu z obejrzeniem i pomierzeniem RD04 z motadem. Dorobieniem osłony zapobiegającej przypalaniu spodni jestem żywo zainteresowany, choć spaliłem już, co miałem do spalenia...
		 | 
|   |   | 
|  22.01.2010, 14:28 | #132 | 
| Hodowca Kalafiora  Zarejestrowany: Oct 2009 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: już nie mam AT, tera jest MG   Online: 1 tydzień 3 dni 2 godz 34 min 42 s |   

a to będę ja zainteresowany    | 
|   |   | 
|  22.01.2010, 21:44 | #133 | 
|  |   

no mata dla zaślinienia się   mój kot pozostał zupełnie obojętny na urok tejże puszki. swoją ulubioną puszkę już dzisiaj widział więc ma wszystko w dópió. wlot do komina ma 2 cale czyli jakie 50mm na wejściu. wlot do kota ma jakieś półtorej wróbla. około  dobra wiadomość jest taka /w sumie to superowa wiadomość/, że obecnie motady są robione z db kilerem na wzor leona np. czyli na śrubełek jest zwężka na wylocie i nie trza się pipać w szczypę, żeby to cholerstwo wyciągnąć jak się chce jeździć HiFi. stary db kiler jest w komplecie dabei czyli mozna zupełnie na pusto alebo z dwoma i wtedy to na bank jest 'E' coś tam. alebo tylko z jednym. jak dla mnie superowo. wysyłki zaczynam w poniedziałek jak ogarnę trochę temat i rozpierduchę w garażu teścia gdzie obecnie owe siąt kompletów zalega. miejszczuchów okołowrocławskich zapraszam po odbiór osobisty. Marpik juz dzisiaj przyleciał - pewnie siedzi sobie teraz w chacie i zagłaszcza  no. to pięknie to wszystko poszło. teraz ino do Wasz i mogę odsapnąć. . . . . 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 22.01.2010 o 21:48 Powód: nie mam pojęcia jaki jest wlot do kota. ok półtorej wróbla chyba... | 
|   |   | 
|  22.01.2010, 21:56 | #134 | 
|  |   

Tylko jak tego kota wsadzić teraz do środka ?    | 
|   |   | 
|  22.01.2010, 23:23 | #135 | 
| Dołączył: 28.5.2006  |   

Matjas, czy mnie wzrok myli, ale kot, co to ma półtora wróbla na wejściu, taki rudawy się być zdaje, a ja widziałem czarnucha... To jak to jest z tymi kotami    
				__________________ Navigare necesse est vivere non est necesse. | 
|   |   | 
|  23.01.2010, 00:23 | #136 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wrocław / Grenoble 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: ~60kkm Galeria: Zdjęcia   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 9 godz 45 min 18 s |   

jeżeli podchodził do wydechu to mógł być osmolony?  ale że kota Anglicy przysłali w bonusie.. ps jakże miło że będzie można od czasu do czasu db-killera se wyjąć bez problemu    Ostatnio edytowane przez JARU : 23.01.2010 o 00:30 | 
|   |   | 
|  23.01.2010, 00:39 | #137 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2005 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Nie mam już Afryki   Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s |   

Szkoda że mnie nie było w PL jak było zamówienie. Chętnie bym taki tłumik zanabył. Matjas dla mnie jesteś gość     | 
|   |   | 
|  23.01.2010, 00:47 | #138 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: WROCŁAW 
				 Motocykl: RD07   Online: 3 tygodni 3 dni 2 godz 10 min 10 s |   

Matjas, dzięki za sprawne zorganizowanie i sfinalizowanie akcji. Jestem zainteresowany dorobieniem rury do tego świecidełka. R | 
|   |   | 
|  23.01.2010, 01:01 | #139 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2009 Miasto: wwa 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: 48000   Online: 2 dni 2 godz 27 min 24 s |   

uuuu ja bjuti...  apropos co do ruły tyż bym sie pisał dziex jeszcze raz pozdro | 
|   |   | 
|  23.01.2010, 01:32 | #140 | 
|  |   

jak powiedziałem tak będzie - jak juz będę miał orient co i za ile oraz na kiedy od razu dam znać. ogólnie do dorobienia jest terefere 750, afryczność i moja kapomorda więc temat jest taki dość obszerny - pogardzić nie powinni. jak będą wieści to się podzielę i na ile będę mógł to pomogie. co do kotów to są dwa. ta ruda to niunia dlatego tak chętnie pozuje w półśnie ze świecidełkami. ten czarny to ma boja czyli jest Bojkot. znaczy się pozuje mniej chętnie. obacwaj są nasze - Polskie. w UK takich nie mają. obydwa mają wolny przelot. zwłaszcza po nabiale i nie można im założyć db kilera chociaż są street legal  matjas 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   |