|   | 
 | |||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  26.02.2021, 10:51 | #1 | 
| I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24  |  Spotkanie trialowców na Jurze 

Heja, Planujemy spotkanie trialowców na Jurze. Szukamy chętnych do wspólnej pojeżdżawki po okolicznych terenach. Wstępnie baza jest ustalona ale wymaga potwierdzenia podobnie jak i dokładny termin. Plan jest na drugą połowe marca (weekend 19-21 lub 26-28). Do dogadania i opcjonalnego przesunięcia w przód w przypadku gównianej pogody. Kto jedzie? Na razie jestem ja, Matjas, Pirania i prawdopodobnie Strobus. Mamy 2 wolne miejsca w domku. Baza znana i sprawdzona. Domek, ognicho i miejsce do biesiadowania zapewnione. Koszt przy pełnym składzie 6 osób 100-150 ziko za weekend (w tym drewno na ognisko). Jak kto chęciowy to prosimy o info. Żeby nie było, że to spotkanie profesjonalistów to ja jestm kompletnie zielony i jadę po naukę  . Reszta już coś tam umi.  Jak są chętni to proszę o info. | 
|   |   | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Nocleg na Jurze. | chemik | Kwestie różne, ale podróżne. | 7 | 06.02.2019 21:48 |