|   | 
 | |||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  23.03.2014, 13:00 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2011 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 dni 18 godz 22 min 53 s |  ZMK 2014. Województwo warmińsko-mazurskie i podlaskie 

Mam tak swój "prywatny" rajd, który w skrócie nazywa się Z.M.K.  (Zajebisty Mamy Kraj) Każdego roku chcę zwiedzić jedno lub dwa  województwa w Polsce. W tym roku mam 17-18 dni wolnego w czerwcu i  chciałbym poświęcić je na zwiedzenie dwóch województw:  warmińsko-mazurskiego i podlaskiego. Stąd właśnie moja prośba do wszystkich, którzy albo mieszkają na tym terenie, albo zjeździli go wzdłuż i wszerz...Czy moglibyście zaproponować mi do zobaczenia coś, co wg Was jest wyjątkowe i warte zobaczenia. Mam na myśli zarówno to, co rekomendują przewodniki turystyczne, ale również, a może nawet przede wszystkim, takie miejsca, o których mało kto wie, nie można znaleźć ich w przewodnikach..Uwielbiam oglądać wszystko. Od starych zamków, poprzez muzea, po przyrodnicze "widoczki" każdego rodzaju np. piękny wschód albo zachód Słońca, widokowo piękne trasy itd... Będę wdzięczny za każdą radę... | 
|   |   |