|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Miasto: ... kieleckie
Motocykl: CRF1100
Online: 1 godz 33 min 16 s
|
... wiem, że o gmolach było dużo .... i będzie pewnie jeszcze więcej ...
... ale proszę o rekomendację dla nowej AT 1100 AS ... wydaje się troche szersza od AT 1100 - gmole na szosę + lekki / sporadyczny teren / szuter - myślę o SW-Motech bo nie wyglądają bardzo "dizajnersko" i supermocno albo i nawet ORI - jeśli coś już przetestowaliście tj. lekkie paciaki to dajcie znać co tam polecacie - płyta ORI jest za darmo ale nie wygląda za bardzo na płytę ... niby mam nie jeździć nią w terenie ale ..... - płyta SW-Motech - mam wrażenie, że jest za niska z przodu ...? ....czy ktoś ją ma? Czy jest OK? .... tak pobieżnie to OM wygląda najlepiej. - naklejki - co macie na baku po bokach? ... czy coś jest potrzebne w innych miejscach? - i jeśli macie jakieś "dobre rady" na początek to się podzielcie Z góry dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
|
![]() |
|
|