|
|
|||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Miasto: skierniewice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 dzień 7 godz 5 min 11 s
|
Witam serdecznie. Wiem, że to mżonki i wróżenie z fusów i że jeszcze rok 2026 na dobre się na rozpoczął, ale ze względu na kierunek, czas wyjazdu rzucam hasło już dzisiaj. Od dawna planuję wyjazd do Magadanu. Wiem, wszystko może się wydarzyć i nic z tego nie wyjdzie ale zaznaczam swoją chęć. Szukałem kiedyś na forum chętnego na wyjazd do Senegalu , znalazłem i zrealizowałem wyjazd. Wiem również, że każdy ma swoją paczkę, najlepszego kompana podróży i nie chce ryzykować wyjazdu z nieznajomym. Ale co zrobić jak nie mam takiego kompana. Wszyscy moi znajomi nie pojadą, ze względu na czas jaki ten wyjazd pochłonie
Mam nadzieję, że raz mi się udało to i tym razem znajdę tutaj chętnych. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2021
Miasto: Kraków/Zielonki
Motocykl: KTM1290R
Przebieg: rośnie
Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 50 min 50 s
|
Napisz coś więcej, a nie chcesz w tym roku
![]() Chcesz to zrobic na kołach "w te i we wte" A może gdzieś dalej skoro bedziesz na końcu świata? |
|
|
|
![]() |
|
|