Wygląda że będzie to Teneryfa.
Na mniejszej gran canarii mieliśmy podobny przebieg w tydzień - jak pisałem kilka godzin dziennie, codziennie. Mp3 miało mega kanapę i był to pierwszy pojazd w życiu który był wygodniejszy dla mojej żony niż dla mnie - zero narzekań od pasażera. Ja do bólu dupy przywykłem.
Ciekawa opcja z UK choć wydłuża podróż. Dla nas najlepszą opcją jest Berlin więc też dojazd i parking 100 juri. Do rozważenia ten lot.
Dobrą ekonomicznie opcją jest forza350 lub adv350 ale chyba skończy się na forza750 bo jednak będzie tam trzeba trochę jeździć we dwójkę i z bagażem.
Nasz system na zwiedzanie jest taki że kimamy codziennie gdzie indziej. Część noclegów zrobione przez booking wcześniej, część łatana na miejscu wedle potrzeby i nastroju.
W surfhousach też spaliśmy na GC. Jeden był super, drugi był pełen zjaranych wytatuowanych brytyjskich karków. Dramat. Ogólnie był czas na jaranie zioła już
Propo cen wynajmu to 350tki /wciąż nie wykluczam/ kosztują około 45juri, forza750 z topcase 55juri, gs1300 150juri za dobę

piszę dla pojęcia. W mojej ocenie tam nie bardzo jest się gdzie rozpędzić nawet niemniej widzieliśmy gsy z wypożyczalni.
Btw kontrola prędkości odbywa się z drona - nie znasz dnia ani godziny.